Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Vas ne voli niko, maloprije na NatGeo dokumentarac o Al-Caidi i Bosnu spominju kao leglo iste. Pa ti vidi
Srbe voli ovaj ceski predsjednik a ko nas voli.
Vas genocidase srbe i srbiju, NATO je trebao SRAVNJATI sa zemljom i vise nebi BILO UCJENA I SRBSKOG PRIMITIZMA MONSTRUMA , U.BICA KRVOLOKA, SILEDZIJA I SRBO-VAMPIRA AGRESORA !!
nije Tadić \"srpski predsjednik\" već predsjednik Srbije (srbijanski predsjednik) \"srpski\" bi značilo da je predsjednik svih Srba na svijetu
Bolje ti je uci Albanski trebat ce ti
@bosnjastvo blago Bosnjacima i Albancima na natalitetu sav civilizovan svijet vam zavidi...napredne civilazacije razmisljaju o suzivotu a vi kako cete natalitetom protjerati durge i drugacije (civilizovane) a sa takvim stavom to na kraju \"smrt fasizmu\"okaci macku o rep
Nisi ti kriv Tadiću, moraš priznati Kosovo. Nisi kriv što vas je Sloba odveo 1989 u rat za Kosovo na Gazimestanu. Ne mogu se historijski porazi prikazivati kao pobjede. Da Kosovo nije Srce Srbije pokazali ste vi razvojem Srbije. Svaki autoput i željeznička pruga zaobilaze i zaobilazili su Kosovo, onaju auto-put do Đevđelije išao je na Leskovac a ne na Prištinu. Znali ste vi dobro davnih dana u komunizmu da je Kosovo izgubljeno. Isto tako i Sandžak je zaobiđen regionalnim razvojem, nikada nisu imali pristojnu cestu, a kamoli prugu. Prema tome ako je Kosovo Srce Srbije što se niste iselili iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine na Kosovo, nego mislili ste da će Albanci vječno biti slabi i da će 100.000 Srba vladati nad 2,2 miliona Albanaca. Ne može nacionalna manjina vladati većinom. Vi bi i u Bosni i Hercegovini tako, a bijela kuga vas pobi, a mi natalitet smo uvijek imali i imat ćemo. Smrt fašizmu.