Konačni rezultati 19. februara
0
Kosovo: Na referendumu glasalo 48 posto birača
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M. Dodik: ici cu na Kosovo C. Jovanovic: ako te Taci pusti :))))))))))
kosova republjik, hashim tachi predsednik!
Članci o Kosovu su jedino mjesto na internetu nekontaminirano vlahovlukom.
kako to ovde nema nijednog Šumadinca
u Preševskoj dolini nema potrebe za referendumom.
Znači prihvataju. Ajde sad serbski rusofili iz Amerike i EU pustite ih da žive kao ljudi i građani najmlađe evropske države.
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
mi cemo ih priznati.
Sada ce Srbi na sjeveru Kosova na osnovu ovog nezakonitog i nelegalnog referenduma dobiti od MZ sigurno odcjepljenje sjevernog dijela teritorije od Kosova i pripajanje Srbiji?
referendum je ponekad malo ozbiljnija anketa kao u ovom slucaju
Koliko se bune ovi Srbi s Kosova ja sam mislila da ce izaci apsolutno svu ma koga briga za njihovo misljenje nemaju oni sta priznavati kako god okrenu KOSOVO JE NEZAVISNOOO a ovaj referendum neka okace tadicu o rep !!!