Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahha lijek za srbe Kosovo i Albanija. Sve se vraca sve se placa dragi moj sloba
Kosovo i Albanija ce se i ujedinit nakraju...Ja nisam za srbe ali i ovi albanci i kosovari nisu bas...nije ni njihovo maslo za ramazana!
@Ecolo Albanci oce u pitu stavit i psece meso,Albanski burek i pite nisu za svaciji stomak
Vućić zna kad bi pokušao da napadne Kosovo da bi se u odbrani Kosova ukljućili Albanci sa Kosova,Albanije i Makedonije koji su do zuba naoružani amerićkim oružjem i educirani po NATO standardima.U isto vrijeme bi Bošnjaci i Hrvati u BiH izvršili nestanak genocidne republike srpske.
Danas je otvorena nova najveća Američka ambasada na Balkanu na Kosovu u Prištini 4.7.2019.godine na dan proslave nezavisnosti Amerike.
Danas je otvorena nova najveća Američka ambasada na Balkanu na Kosovu u Prištini 4.7.2019.godine na dan proslave nezavisnosti Amerike.
Srbi ne mogu da se pomire da su Albanci kao nacija u svim sferama života iznad srba.
Između Albanije i Kosova nema granice i i Kosova i Albanije i sjeverozapadne Makedonije isto nema granice.Velike sile kao što su uzele trebaju vratiti Kosovu gradove istočnog Kosova koje su dali Srbiji:Vranje,Prokuplje,,Leskovac,Kuršumlija,Toplice do Niša.Ime Niš je dobio od albanske rijeći Ni što znaći jedan.Ranković je 1956 .god uzeo od Kosova Preševo ,Bujanovac i Medveđu i predao ih Srbiji.
Pa i manji entitet je prije par dana uskladio obrazovni sistem sa onim u srbiji, djeca uče isto, Albanci su izmislili civilizaciju za njih, zamisli negirati nekome jezik, u Albaniji svi srbi uče na srpskom, u manjem entitetu a i u srbiji niko ne može da uči na Bosanskom, pišaj ih, ako se zakuha, neka nas ameri naoružaju, borimo se za Albaniju protiv đikana..
@MAKS3 Previše ste jadni i mali da vam to ostaje samo da sanjate!!! A ako mislite da ste jaki i da možete onda bujrum pa uzmite puške i pokušajte 😉 Znam samo jedno...kad ste imali prilike dok smo bili goloruki nije vam uspjelo,a samo zato sto ste pičići...sad možete samo da plačete i da sanjate o svemu tome!
Sve čestitke susjedi 👏👏👏👏👏 Podržavam sve sto je u suprotnosti sa Smrdijom!
Mislim da bas zato sto Amerikanci odlucuju o tome,mnogo je opasnije nego sto se cini. Mogu oni da huskaju Albance na sukob i nenormalno politicko ponasanje,bas njih briga za sve nas ovde.Niko od njih nece izgubiti dom,ognjiste,porodicu,zivot... To sto neko ne voli Srbe,ne znaci da treba da se raduje potpunom ludilu. Ako misli da su mu Haradinaj i Rama bliski,ima pravo na to.Ali da ne vidi u kakvu nas katastrofu sve zajedno to gura,i jos se raduje tome,e to bas i nije mudro.
Velka Srbija , velka Hrvatska , veliki qqurac ... jedino Albanci napraviše velku Albaniju....Vëllezër, urime të sinqerta me dëshirën për të qenë më të zgjuar se ne.
Odoseeee...a kad malo razmislim srbi mogu samo komentirati i gledati prašinu iza njih.
cim se ujedine Albanija i Kosovo pravi se velika dzamija i aerodrom na Kosovu polju,samo gledajte!
@gooUser1561300450 Jedno sa drugim nigdje veze!
@rfid i to vojni i civilni aerodrom
ovako se to radi, a ne ko glupi bakir... suti ko picic kakav
zivjela Velika Albanija!
Ako ovo kosovo napravi RS više niko ne može zadržati u BiH.
Hahahha. Nema se RS sta zadrzavat. To je samo entitet u BIH. Tako da snrdonjo miran budi. Bolje receno marssss u kolibu dzukelllo
Kad se mjenjaju granice to su većinom dogovori između Rusije i SAD. Sve je moguće. Možda Srbija dobije i cjelu Bosnu, Erdogan nema isto ništa protiv. Mora da živite u migraciji pa nevidite šta se događa. Vama niko nepravi autoput da brže dođete kući ali Srbima koji su otišli u Srbiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)