Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da su svi nevini a srbi GENOCIDAN narod!
Ucite glupi Bosanci kako se docekuju i postuju svoji heroji. Ucite od Albanaca i Hrvata. Treball bi se stidjeti kako ste docekali i kako ste se odnosili prema vasim herojima i generalima poput Rasima Delica, Halilovica, Alagica, Dudakovica, Ejuba Ganica itd. Stidite se sehida koji su vam slobodu i drzavu dali. A to sto ste vi nepismeni i nesposobni da imate i pazite na drzavu ste sami krivi.
@m !! Nece biti krst nad sarajeva u to ti se mogu kladiti I ako ga stave svaki dan cemo skidati jadite kako se pljuje\" srpskim\" zrtvama a vi pljujete po nasim taj dan kad su focu nazvali srbinje isti dan se i vratila tabla foca ;) A hvala albancima za držanje bosanske zastave svaka cast !
dragi Hamo,vidi mu glave . . .Selam tebi I tvojima . .VOZDRA HERZOG IZ MUDENBURGA
Tako je @centarfor!!!! Hocemo auto put Sarajevo - Novi Pazar -Pristina.
Tako je cenrarfor!!!!! Preko zelene transverzale spajamo se sa bracom Albancima. Trebamo raditi na buducem akobogda autoputu Sarajevo - Novi Pazar - Pristina.
ja mislim da su srbi ovdje izasli kao moralni pobjednici, kao i prije 600 i kusur godina...hahahahahahahahahaha...
Zivjela nezavisna drzava Kosovo !!! posrbice na kolce
Otkud ovoliki vlaški izmet na ovim komentarima, zar nemaju neke svoje krmeće stranice pa da tamo prde u vjetar. KOSOVO REPUBLJIK
Meni su na Kosovo izvadili OBA BUBREGA
Ramuš, Atif i Ante su puno genocidaša pognjavili, zato im čestitamo. Dobar genocidaš mrtav genocidaš.
nista cudno, dezurni krivci moraju postojati da bi ostali narodi sakrili svoje krvave ruke ..
Cestitke prijateljskom i saveznickom albanskom narodu, Zagreb slavi sa vama!
Svako nesto dobio.Srbi prate Noleta i imaju vikendice na pola Bosne??? Hihihihihi pa vi ste prvaci u izmisljanju pobjeda iz poraza.Hrvati uzivaju na plavom Jadranu???Pa ko god ima para uziva u plavom jadranu.Mozes i ti ako imas para.Hihihhihi.Bosnjaci uzivaju u svojih 24% u koje se ubraja i Brcko i Srebrenica u kojoj su vlast.Hihihihihi
Pa ima li iko na ovom svijetu da voli Srbe?
Novi samar vlasima, predivno:-)
@Bosanceros Ako ste svi dobili ono sto ste zeljeli Bosnjacima je drago,samo mi nije jasno zasto onda niste zadovoljni?Mozda jer nemozete pravit hidrocentrale na Drini dok Mujo ne dadne saglasnost?Ili mozda sto je manji entitet presjecen na dva dijela u Brckom u kojem su bosnjaci sajlom srusili spomenik Drazi?Niste valjda nezadovoljni sto su Bosnjaci dobili vecinu gradova sa infrastrukturom a vi dobili vrtace i sume (Doduse Bosnjaci su i zivjeli vecinom u gradovima ,a vi u sumama).A ja ipak mislim da ste vi najnezadovoljniji sto su Bosnje ukinuli naziv skole u Srebrenici koja se zvala po nekom Njegosu .