Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Bošnjo i uči kako se stvara i pravi država. Nikad Bošnjo pameti neće doći. Izabrao Bošnjo 95. da mu SDA podjeli državu, opet Bošnjo bira SDA da koalira sa HDZ om i Srbinom Čovićem kako bi dao i Hercegovinu. Bošnjo nije dorastao da vodi ovu prelijepu državu. Bošnjo je dorastao samo za nargile, kahve i džamije i tamo pametuje i pravi se najpametniji. Kad treba to dokazati Bošnjo je talašika...
O tome pricam ima jedno 28 godina
@SamoNekSeNePuca Bošnjo je dokazo 92 da nije talasika pilici se u jesen broje
Gdje Brnabić, koja je govorila ako se formira šalje vojsku??? Vučko na aparatima, Kosovo je Albanija.
Svaka cast, Amerika ce vam dati oruzje i imate Nato podrsku i treba da budete najjaci u regionu, ne zbog toga da bi vi napali nekog nego zbog vase sigurnosti jer znate dobro kakve su vam komsije sa sjevera.
Kosovo do Drine!!!!!
isto njesra samo drugi naziv ...
Sa sve zastavama americkim... pametnom dosta
12 hiljada protjerani Albanaca iz sjeverne Mitrovice nisu prodali kuće i jedva ćekaju da se vrate u sjevernu Mitrovicu.Danas u sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su 50 posto srpski Romi.
Samo napaceni gladni bosnjo moze ovo komentarisat i biti mu drago ahahahha
Okacili americke zastave ahhaha valjda svoje nemaju :( jbg tako ti je kad si americka marioneta
Sjeverna Mitrovica ima de facto ispod 10 hiljada stanovnika a južna Mitrovica ima 120 hiljada stanovnika. Kosovo se 3500 godina zvalo Dardanija i opet će se tako zvati.Dardanija na albanskom jeziku znaći zemlja krušaka.
Sada se najbolje vidi ,ko je glavni krivac za bespotrebnu krvavu tragediju Bosnjacog naroda !! Ali iako se krije iza Alije i par SDA uhljupa, IZ je glavni krivac sto su Bosnjaci servirani na razanj Krvolocnim -Zlotvorima, sa svih strana svijeta !!!
@ejbgajarane Da nisi glup reko bi Covjek da si ograjiso
Kosovo je kolijevka srpstva, a oni ne mogu krocit na njega
Neka je sa srećom mladoj državi Kosovo i njenoj mladoj vojsci kaljenoj na temeljima hrabre borbe OVK protiv mnogostruko jačeg neprijatelja. Nikada ne zaboravite tu svoju borbu i decenije muka koje ste imali. Mnogo uspjeha i prosperiteta od srca vam želim.
Kosovo mece i ne vadi. Jesi vidio Bakire, Nermine i Fahrudine kako se to radi. Napravis silu prisile i onda pravis drzavu.
Ne kontam, pa zar nece biti invazije na Kosovo? Kako sam ja citao lezbacu, kaze « rekao komandant Vucko, ako Kosovo napravi armiju, mi Srbi da izvrsimo invaziju i oslobodimo Kosovo ». Kad vidi vraga, obilazi juzni pasaluk i ne smije ni na Kosovo krociti?
Realno Srbi bi ih poravnali za 3 dana. Ali ne smiju, jer bi onda navuklio na sebe Amere i NATO. Rusi nisu spremni,a ni zeljni da stanu na stranu svoje brace jer su usrali vec u Ukrajini, tako da su Rusi uz Srbe ovi bi vec bili sa tenkovima na Kosovu. Ali onda bi to preraslo u treci svj. rat 100%, a mi Balkan bi najebali za sva vremena.U tom scenariju sta bi bilo sa nama, imas Americku bazu u federaciji i Rusku u RS-u i opet bi ¸Bosna najgore prosla.
SKANDALOZNO!!! Nesposobni subhuman Vulin je zapretio da će uraditi 3 skleka na 5 km udaljenosti od granice sa državom Kosovo. Šiptarski teroristi PODRHTAVAJU!
bravoooooo, katolicka i pravoslavna govna na aparatima