Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sranja sto se provaljujete, sad kao isprika sto su nas Ameri karali je nekakvo kamenje od 200-300 dolara po kilogramu i eto htjeli su Kosovo zbog toga i oduzeli ga Srbiji. Eto nepravda koja je ucinjena Srbiji ko fol LOLCINA
sarajlijo hairlijo, trebalo bi im upola manje vremena da se vrate u juznu srbiju kada bi ih amerikanci poceli cerati nazad.
NATO AGRESOR je si ti sav svoj,ne zvucis bas najnormalnije
Sveti Sava (pljačkaš i varalica) i zena tkalja Neka zena namestila bila razboj u kuci da tka.Kuca je bila mracna i niska, te joj svetlost niotkuda nije dolazila.Da bi joj se videlo, ona je metnula kraj razboja tri velika draga kamena.Dodje Sveti Sava, pa je upita:\"Sta to cinis?\"-\"Eto tkam sprocu ova tri kamena\",odgovori mu ona \"A sta bi ti meni dala da ti ja nabavim lepsu svetlost od ta tri kamena?\"- upita je Sveti Sava.\"Dala bih ti, vala , Bog i dusa, ova sva tri kamena i jos punu mernicu suvih zlatnika koje mi je deda u nasledje ostavio\"- odgovori mu zena Sveti Sava onda provali povecu rupu na spoljasnjem duvaru, sprocu razboja, i svetlos namah udje u kucu, i osvetli je celu. \" Pa to sam i sama mogla uciniti, ali ce sad tu da ulazi vetar, zima, kokoske i macke\", rekne zena. \"A ti zato ovde razapni, izmedju cetiri zasiljena drveta, jagnjecu kozu, bez vune, ili parce platna\", rekne joj Sveti Sava. Zena zahvali Svetom Savi na velikoj dobroti i odmah mu da obecani poklon
@ORTODOX kmeeeeee kme russia heljp russia heljp, kmeeee kmeeeeee ne damo mostove, kmeeeeeeeeee amerikanci nam otese pokrajinu, kmeeeeeeeeee kmeeeeeeee jesi vidio kad jaci udari kako je, ahahahahahahahahah
Trepca radi, beograd se gradi, albanska Dardanija je postala prije sto godina Kosovo. Koliko je Engleska sa Francuskom pumpala prirodna bogatstva Albanske Dardanije do juce.......a srbija je ta koja je pokrala najvise i dijelila naravno sa dvije drzave koje je podrzavaju od kad je izmisljena nacija prije 150 godina na Berlinskom Kongresu.
Evo zasto je Kosovo \"srce srbije\", hahaha, poslije Trepce evo i ostalih rudnika...... Koliko samo BiH-a ima prirodnog bogastva, NISU bez razloga srbi genocidasi ub.ili samo prije 16 godina 300 000 Bosnjaka i dva milona protjerali iz genocidne tvorevine ! Pamet u glavu Bosanci, ne DIJELITE TERITORIJU I DRZAVNU IMOVINU NA ENTITETE vec cuvati svaki milimetar BiH-e ko zenicu oka svoga !
GDJE NADJE TU CIJENU. REALNA CIJENA HRIZOPRASA NIJE VECA 30-40 EVRA PO KG. I TO DA TE POLJUBI U RUKU AKO KUPIS
bez komentara
hhha eto sad ispade da su ameri okupirali kosovo a UCK vas je karala ko zečeve po kosovu tu lafo vojsku koja bi za 7 dana laganog hoda dosla do pristine:))) mozda sa traktorima al u suprotnom smijeru hihihi
to mora da su neki fosilni ostaci nekadašnjeg drevnog naroda Srbo-prasa
Nisu Ameri dzaba okupirali srpsku pokrajinu Kosovo Imetohiju,normalno je da su došli po rude i sirovinu koja je srpska ali je dušmani otese.
Mozda niste u toku, ali vec mjesecima traje kampanja u Srbiji u kojoj se javljaju razni experti sa megalomanskim procjenama o rudnom bogatstvu Srbije. Od toga da je prebogata zlatom, bakrom, olovom, cinkom, srebrom, manganom, borom, niklom itd. Evo sada su dodali i hrizopras. Vrijednost tih ruda se prema \"expertima\" procjenjuje na 1000 milijardi. Koje li koincidencije, te sve rude su bas na Kosovu :) A da, prije par mjeseci ste bili svjedoci i \"naftne kampanje\", gdje se nafta nalazila sirom RSa, a prikljucile su se i kolege iz Federacije. Potpisani su neki ugovori za istrazivanja i to je to. Zna vlast jako dobro da su nasi ljudi gladni senzacionalizma i bo.ga.cenja preko noci.
Vojska Srbije bi da hoće vlast stigla do Prištine za 7 dana laganog hoda... a one Amerikance koje bi sreli putem pobili kao zečeve.
Zbog toga su Ameri ostali tamo. I naravno zbog strateskog mjesta... Znaju Ameri gde ima para...