Nema uklanjanja barikada
0
Konvoj KFOR-a propušten prema Brnjaku
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi okupljeni na barikadi u selu Zupče zaustavili su sinoć konvoj od 11 vozila KFOR-a, koji je poslije jednosatnog zadržavanja propušten prema prelazu Brnjak, uz garancije da KFOR neće uklanjati barikade prema tom prelazu. to je kad imas obraz, a sta jedan klasican srbin moze obecati i odrzati? tacno nista!
Dali se iko pita,sta OMOGUCAVA jos REZOLUCIJA 12444,osim da KFOR moze i mora slobodno da se krece/ posve SRAMOTNO i NELjUDSKI !!!
@VOSTANI SE R... jah, i voistinu ustade !
JEL STIGLA VODKA IZ RUSIJE ZA OVU SRBADIJU NA BARIKADAMA ?
Vostani Serbijo dugo si spavala... K o s o v o je S R B I JA