Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma foliram, ba ! Samo mrtav Srbin , za mene je dobar Srbin (i polumrtav Hrvat).
hebo njegov telegram..... ljigavo jadno i licemjerno... svak normalan zna sta Sejdo misli Srbima i ovim fol lijepim gestom mi je jos vise ogadio... djubre se sad ko fol primirilo i profinilo...popisam ti tvoje saucesce. ovo sve ti pise jedan pravi Hrvat za razliku od tebe poturice i izdajice...
Da li ste primjetili, da je sve nekako postalo ljigavo ,licemjerno, jadno...? Narodi koji su zivjeli zajedno u jednoj drzavi, gotovo cjeli vjek ,postadose krvni neprijatelji ,i to po kup sistemu...svak sa svakim! Da li nam je bolje ? Zasto nam je to trebalo ? Uzivamo li u blagodetima \'\' nezavisnosti i suverenosti \'\'? Postuje li nas iko ? Dokle ovako? Jadni smo ga mi ,onako svi u brutu ! Dijasporu u \'\'mi\'\' ne racunam ! Oni su vec predugo uglavnom \'\'dopisni\'\' clanovi \'\'NAS\'\', i svoju sudbinu su ,uglavnom, odvojili od \'\' NASE\'\'. DA ! ..BEM VAM MATER !!! SVIMA!!! Stoko glupa .
Podržavam gospodina Komšića,doista velika nesreća. ssss 17.07.2009. u 04:17 HVALA DZAFERE KOMSICU NA SAUCESCU A DOBRO JE DA SI ZADRZAO U SEI ONO STO ISKRENO MISLIS I ZELIS... COVJEK KOJI IZDA SVOJ NAROD I SVOJU VJERU JE NAJVECI JAD ... @ssss Gdje je u svemu tome voja kalašnjikov ?
Lijep gest, u maniru pravog predsjedavajućeg predsjetništva svih naroda.
Svim ovim koji su se u ovim komentarima dotakli nacionalizma maaaamu he.bem u pppizzzzdu..uuu, a tebi predsjednice svaka cast na dobroj gesti prije svega s ljudske strane. Respect
HVALA DZAFERE KOMSICU NA SAUCESCU A DOBRO JE DA SI ZADRZAO U SEI ONO STO ISKRENO MISLIS I ZELIS... COVJEK KOJI IZDA SVOJ NAROD I SVOJU VJERU JE NAJVECI JAD ...
svaka cast Zeljko Komsicu, pozdravljam tvoje zblizavanje nasih naroda u BIH, U ZDRAVLJE,
@True Ti ne da si samo glup nego si i teški kreten kome su u glavu usadili blesimetar.
@ Troja, Cuj vazna je gesta ... pa stvarno si teski glupson. Naravno, prvo pobiju 8,000 neduznih, bombarduju nas, uniste sve sto semoglo unistiti, zatvore nam vodu, struju, plin, pa nam onda \"posalju\" plin koji mi debelo platimo i to znaci da su oni nasi najbolji prijatelji i \"vazna je gesta. Ma stvarno si glup!
bravo zeljko na brzom reagovanju. stvarno je zalosna vijest.
@Sarajlija 16.07.09. 18.50 Važan je gest dobre volje bukvo jedna, ali ti to slabo kontaš je li tako\'?
hahaha ispade taj plin dzaba cuj dao ti plin ja mamlaza HEBO TE ON I TI NJEGA A JA VAS OBOJICU
Vi iz dijaspore imate dostojanstva ovdje da se javljate a drugi su ginuli za vas? Bosna se odbranila i bez vas a eto vi ste sada \"velike\" patriote.
@Sarajlija, poslao ti plin kazes a :) e moj jeftini prosrpski saneru. Pa idi ljubi mu smrdljivo dupe kad nemas ni malo dostojanstva. Nije ni cudo sto takve kao sto si ti iz RS-a nazivaju lojavcima :)