Povodom željezničke nesreće
0
Komšić uputio telegram saučešća Mesiću
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da....iskreno saucesce svim nastradalim i povrijedjenim
A zasto on u ovom telegramu sve nesto MOLI,...molite ovo-molim te ovo.. StvAAArno samo malo pazljivije pogledajte lik i facu ovog Komsica---Lik je prava tuga,a sama mu faca govori da je glup ko Bernardinac..
\"Zasto saucesce? Gluposti. Politika brale. Sve je politika.\" ....... najezim se kad vidim koliko si glup. 100% si srbin. da mi je imati tvoj mozak samo par dana, da se dobro odmorim.
koliko ti je vremena trebalo da izjavis saucesce. evo video zapisa. http://www.youtube.com/w atch?v=ty_jyRo6_VY
@ha Zeljko je jedan covijek koji ima savjesti i casti-ocito je da tebi fale humana razmisljanja! Aferim Zeljko,tragedija prava,saucesce svim familijama a povrijedjenima sto brzi oporavak. BiH4EVER!
Zasto saucesce? Gluposti. Politika brale. Sve je politika.
fala jarane