Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah ratne pedaline poslat
tko me federaciji BiH, jer nasljednik HercegBosne je federacija, samo bi bili dobro napomenuti da je Armija BiH imala preko 300 logora za Hrvate pa da vidimo tko će ih više napisati
@Skinhead1987 nemam ja pare al opet se necu kupati ispod cuprije
Dobitnik Nobelove nagrade za književnost za 2018. godinu je Rusmir Mahmutćehajić sa delom "Na Pelješcu ćuprija"!
Ja ne znam šta radi Sakib Softić, zar još nijepodnio tužbu protiv Hrvatske i protiv gradnje pelješačkog mosta.
na temelju koje osnove. Prema kojem zakonu BiH može osporiti gradnju mosta drugoj državi?
Moze da se ne narusi suverenitet i teritorijalni integritet. Ovdje se diretno zatvara internacional i pomorski put na sta Bosna ima pravo. Pa bio on metar BIH je pomorska drzava. Pa vi mozete muda da grizete. Scaka tuzba na os ovu ovoga ce proci. Jos bi od budzeta namotao jedan kruzer i zabio ga namjerno u stubove. Jer niko ko plovi u BIH vodama ne mora polagati racune Hrvatskoj. Ili vodama namjenjeim za prolaz u internacionalne vode.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srusit ce se za godinu dana!
koliko znam ovo se tice zalbi gradjevnskih firmi na sumnjiv tender..tek cemo vidjeti sta ce se graditi..prije da ce hrvatska placati penale kinezima zbog zastoja u radu ako se BIH i Hrvatska ne dogovore o visini mosta i pomorskoj granici.
sve je već dogovoreno
@iiiiiiv aj vidjet cemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iako je (HDZ) surovi nacinalizam,ipak su dovoljno pametni,da angazuju Kineze.!! Tekuci primjer,jada, cemera ,neznanja,i nemoci, sa domacim podobnim firmama ,je firma Bosman (SDA),koja nije u stanju ,vec skoro 2 god.,da napravi 800 metara ceste u Centru Sarajeva na Grbavici,i prakticno drze okolno stanovnistvo u blokadi,blatu i prasini ,samo allah zna dokada....
Ma Bakire nek si ti zaposlio 100 000 nas, hebo mostove....
Proklinjace Hrvatska ove trenutne Plenkovice, Kitarovicke i druge upetljane u ovu pricu oko mosta, kad za 10-20-30 godina kinesko smece pocne gubiti na "strukturalnoj stabilnosti" i slicno... Kad za kapitalnu infrastrukturu ides na NAJJEFTINIJE umjesto na najbolji odnos cijene i KVALITETA!
7 od 10 najsloženijih i za gradnju najkompliciraniji mostova na svijetu izgradili su Kinezi. Sve u zadnjih par godina. Educiraj se.
Ma pustite se mosta, nego ima li neko da meni objasni zašto popovi u srbiji dilaju drogu a u BOSNI guze dječake ?????????????
Ovo se rijesi sa barkom baruta.
@ovdegeneraIMladic @gepard1234 UJO -UZP .BiH neće odobriti jer imaju pravo po međunarodnom pomorskom pravu da zabrane bilo kakvu gradnju ustave u ovakvom slučaju. Ako hoće gradiće se tunel koji je jeftiniji 6X i kako se to u svijetu radi. Tunelom se može saobraćati cijele godine nema vjetrova. Cilj Hrvatske nije most nego da podignu nekakvu branu državi BiH.
Član predsjednistva i predsjednik stranke demokratske akcije Bakir Izetbegovic istupio iz stranke. Kako bi ovo cool vijest bila 😎
let me tel yuo someting
Gdje god su kinezi gradili tu su se i naseljavali, a usput i kupovali okolno zemljiste....
Sjedi krnjavi Bosnjo u Sarajevu i kaze : jarane ba, Hrvatska je prijateljska zemlja.. Hehe, tupava nacija koja nema veze o politici! Stoka primitivna gledala kako nas Tudjman u Mostaru gadja svim i svacim i odvodi u logore, ubija, progoni..da bi poslije navijali po Barscarsiji za zds.
A sad adio i ko zna kad i ko zna gde?