Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dnevna doza bolesti
@fbUser1570888411 Jel ste to morali objavit sad ce na plazu navalit bosanske pedercine s pastetama i iskaznicom SDA i rasterat kulturne i bogate gay turiste .
Gola, gola, skini mi se gola možes gola, možes i do pola ja sam ovdje turista budi malo nudista .....
more je to
velika šteta, taj je dio Lokruma već decenijama na svim gay mapama, osim toga to je tako mirna plaža da su i same djevojke mogle s mirom doći i kupati se gole tu.
Opet o bolesnicima...
Eto turcima i grcima ovi gay kupači, dacemo ih džaba.... I još prevoz platiti
Tobejarabi! Smetaju svakon normalnom insanu!
Udje im pijesak u pakas!!!
@Idol 🙄🤗.. Jasta.. Pa kad nedaj boze prdne 😆🔥bas ko pjesacana oluja od pozadi😷🌪️😁😜😁😁
@Idol na Lokrumu su stijene, nema pijeska nikako!
jel to imate male cune pa vas strah da zena ne vidi bolju, čuj smeta nekome ha ha ha a kad naidje treba sa peticama ne smeta, bosnjo bosnjo
@tony187.. Ma jok.. Od kud ti to🤔🤔🙄🤗.. Svi imaju "medjunozne osovine" 🌽😜😁😁
hoće li se takmičit ?
da se ne lazemo, prvi put sam vidio golu zenu na moru, na nudistickoj plazi. Sto bi to nekom smetalo?
isti slucaj
Nidje veze… Lokrum je park prirode koji je spontano s godinama pretvoren u nesto a la Stojcevac ili Dariva, tj. postao je jebodrom, ali daleko elitniji od sarajevskih shumaraka… Jebodrom za sve, a ne samo za gej osobe jer ljudi su seksualna bica. Posto je seks u javnosti nezakonit u RH, onda vjerojatno i drzava destimulira ekshibicioniste u njihovim robinzonskim pustolovinama… Svjetski nudizam je rodjen u RH na Rabu, te isti itekako imam kvalitetne nudisticke kapacitete diljem Jadrana.
Hodaju Ante i Marinko nudističkom plažom u po Hrvatske, kad ono sahvataše ih dva crnca i naguziše. Na to će Marinko, "isti si moj velečasni, i on je nestrpljiv"...
Jel ko bio? Sta se tu radi?
@cvetasti ponekad... Isto kao i na običnoj plaži samo bez mokrih gaća kad izađeš. Inače po pravilu razočarenje za četvrtane koji misle da se tu organizuju neke orgije ili da djevojke koje dođu same da se kupaju traže .ebače... Ima doduše i takvih plaža ali tu nisam bio.
Kako kažu, kad se ovi geyevi sunčaju na ležeći na stomaku, sve nekakve rupe poslije po pijesku ostaju :D
Ulaze polahko na velika vrata,iduće godine članak "Kome smetaju gay kupači na bazenima u BiH.
@Reality1 hahahaaha nose obrnuto tange .