Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKADA NE ZABORAVITI SREBRENICU I VUKOVAR! PLATIT CES DUSMANE!
Srbi najveca gamad na svijetu
O kakvoj podloj politici Milosevica i Tudjmana se radi, govori i cinjenica, da je na isti dan, kad je pao Vukovar, osnovana takozvana Herceg Bosna. Samo to nas naivni Aljo nije shvatio, kako su ga navukli Tudjman i Milosevic, da udje u rat, da bi mogli da komadaju Bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Živjeli heroji Vukovara. Hrvatska vas nikada neće zaboraviti.....
@gooUser1573476209 Cuj bolan, sta ti pises. Tudjman je zrtvovao Vukovar,trazio da se strijeljaju zarobljenici u Ovcari, kasnije mu i dali snimak. Pogledaj samo kako su redovno mlatili Mileta Dedakovica Jastreba, da ne progovori. Citav rat je bio namjesten. Samo je nas Aljo sve kasno shvatio.
@ gooUser1573642483 Shvatio je i Alija, ne brini se. On je i doveden od strane Srbije, da vas islamske srbe strpa u rezervat. Shvatio je sve Alija Zivkovic, samo to vi niste shvatili. To jest shvatili ste, ali kasno. Jer ste vec strpani u 23%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahah jadnici smrdski... turska kopilad jedna nesposobna...jest da je nas izginulo oko 10000 al ovih smrda je minimalno duplo vise..
Kad će Kolinda i Čović u Drvar??😂😂😂
Jeste ikada culi za Ramu Hrbatovica?
Ovim Srbima što komentiraju u stilu.."oslobodila JNA Vukovar od Ustaša"...nek se tješe.Zato što ste bili mirotvorci za nagradu ste se sveli na beogradski pašaluk...a nakon Oluje su vam se ostvarile težnje..." svi Srbi u jednoj državi"..bar ovi iz Hrvatske..
Eno i duduka prvi u koloni
RIP ⚘
Ovi slave prestanak postojanja hrhb uzpevske tvorevinje.mala je razlika izmedju hercegovackih katolika i srba uopste...
Ovo je ništa za ono što se desilo u celoj NDH. 95:5 je odnos u zločinima Hrvata nad Srbima. Ne daj Bože više nijedno zlo u svakom slučaju.
neku međunarodnu presudu nešto??nemaš!mrš!!
Nijemci, Francuzi, Talijani, Austrijanci, Englezi polože vijenac i kraj priče. Te države su bili gori neprijatelji i više se mrzili nego jadni bošnjaci, hrvati i srbi, a danas zbog međusobne saradnje imaju vrhunske ekonomije. Samo se kod nas mora svake godine s milion zastava komšiji iz inata bosti u oči, govoriti kako nikad nećemo zaboraviti i sjećati se na rat.
Pamti i opominji genocidnu agresiju srpskih terorista na BiH, Hrvatsku i Kosovo
Srbija ozvršiča agresiju na Kosovo, a Kosovo htelo da se odvoji od Srbije... A daaaj
Srbadija,tj.opancari su polomili zube na Vukovaru...
O kakvoj podloj politici Milosevica i Tudjmana se radi, govori i cinjenica, da je na isti dan, kad je pao Vukovar, osnovana takozvana Herceg Bosna. Samo to nas naivni Aljo nije shvatio, kako su ga navukli Tudjman i Milosevic, da udje u rat, da bi mogli da komadaju Bosnu.
Smrdijanci su genocidno fasisticka stoka jos od izazivanja prvog svjetskog rata
„Europa je 1991. godine u Vukovaru i ponovo u Srebrenici 1995. iznevjerila zavjet 'Nikad više', dat nakon 2. svjetskog rata, ne reagirajući na stradanje nevinih ljudi i razaranja u bivšoj Jugoslaviji. Nadam se da taj krik, krik 'Nikad više', ipak neće utihnuti i da će ga Europa i cijeli svijet ispoštovati i neće dozvoliti da se dogode neki novi Vukovar ili Srebrenica.
A propali Hercegbosanci na isti dan proglasili tzv. HB zajedno u dogovoru sa Srbima.