Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo svim vjernicima koji slave srecan bajram, bajram serif mubarek olsun... Kao drugo u HR je predizborna kampanja i pokusaj sdp da se dodvori desnim glasacima. Nije Srbija kriva, ona vec ima par mjeseci problem s ovim veci nego HR, sto ne uvedu sankcije Turskoj ili Grckoj Hrvatska?
Sto to pises na mome komentaru ne kontam?
Pa cestitam bajram zato sto je danas ... a ne slavim ga ja...
KMEEEE MAJORIZACIJA KMEEEE
neznam zašto,ali ovaj put navijam za Srbiju, kada se sjetim blokada mlijeka,a kao oni nama prijatelji
Nema tu navijanja. I sam sam Hrvat, ali Milanović je totalno puko i sve što radi radi krivo i nije u pravu.
Kurvati su pokazali da stoji znak jednakosti izmedju: Pavelićeve Kurvacke, Tudjmanove kurvacke i kolindine i Milanovićeve. Jednom riječju fašistička genocidna tvorevina.
Da, evo zaustavili promet i fašisti. Logika ti je na nivou. ;)
Papak, ti i tvoja logika. Zna se šta je radio Pavelić, šta je radio Tudjman,ža šta rade ovi. Ovi su prvo slali oružije i pomagali onima koji su zakuhali u Libiji, Siriji,Avganistanu, Iraku, a sada maltretiraju izbjeglice, razdvajaju porodice. To je isto što je radjeno i u Jasenovcu. Znači oni su genocidni fašisti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prc
Hrvati su govna žešća
...balkanski teferič, part 2. bošnjaci izmajorizirani.
ja bih rekao Korida