Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti ti mudžahedini su preko Splita i uz amin Tuđmana dovedeni u Bosnu
True
Ako cemo posteno, imali smo presude za genocid (Srbi), imali smo presude za UZP (Hrvati), pa su izgleda jedino Bosnjaci ostali gotovo totalno abolirani od doista velikih i svirepih zlocina, te manjih i vecih logora i gadosti koje su u njihovo ime pocinile neke jedinice ARBiH, a nerijetko i u sinergiji s bradonjama diljem sredisnje Bosne, ali i sjeverne Hercegovine. Ako se zalazemo za zdrav suzivot i izgradnju lijepe i sretne domovine BiH, ta pitanja ne smiju ostati pod tepihom!
Ovaj ne zna sta pise ili je do kosti fasista.
Ma, Ante ŠLJ. je budala isto kao i SOA i njeni špijuni u BiH! Pa zapad je prokazao puteve kojima se krečete u Bosni. Prokazo je sva materijalna i nematerijalna davanja Hrvatske, a za rušenje Bosne. Tako da imamo svakodnevne informacije, sa 99% sigurnosti! Donji ste i veoma neuki, a i EU nije više na vašoj strani kada je Bosna u pitanju.
da je bar ponešto slagao pa da mu halalimo
idi u pixku materinu cito d3belii
Kolindu su savjetnici budale kostaki debelo u ovom mandatu ... sto se zena blamirala to je za ne povjerovati ... cak i Bakir provala, je iza nje ..
A kako da se protjeraju krvnici koji zive ljude zapilese u Ahmicim, zlocin nevidjen i nerazumljiv za civilizovano covjecanstvo, pitanje je sad ko je kome ucitelj bio palile ustase zive ljude, palili i četnici, odnosno izopaceni monstrumi kojima i Hrvatska i Srbija odaju pocasti a Hrvati im cak omugucuju da na unuiverzitetima drze predavanja, strasno, grozno, necuveno pogotovo za nositelje europejskih vrednota koji sliijede lik i djelo Ante Pavelica, Artukovica, Maxa, uzp-a
hahah 2019 godina i svaki dan minimalno 2 nacionalisticke vijesti i svadjanja o ratu itd...veci iq ima ona kisna glista nego komplet balkan hahah
Ove fašiste treba držati dalje od civilizovanog naroda u BiH. Hrvatska mi je bila draga država, ali nažalost više tamo ne idem na more niti kupujem njihovu robu. To je narod koji je odabrao fašističku politiku koju krije iza fasade katoličanstva i članstva u EU.
Samo Huda jama, samo krizni put.
Ima jedna stara istinita poslovica sa ovih prostora, poturica gori od turcina.
@tutakameni ima jos gora, nebeski narod zlo covjecanstva, sve sto ne valja na ovom svijeto oni su prouzrokovali.
dobro je pa oni mali iz splita rece im u oci ko je dario, ipak je split antifasisticki u srcu
@muhamostar Nikad ne zaboravi da su dva slobodorska grada protiv fasista bili Split i Mostar : Hajduk i Velež za razliku od opkih kamenjaraca koji su vecinom bili fasisti.
varaš se izumrli su skoro ti vaši leftardi u Splitu samo šaka jada ostala i par okota
Stipe ustaske okice lipe Samo ti seri pa ces u Hudu jamu naglavice
a ko ubi Jozu Leutara?????? MUĐAHEDINI SA VRHOM SDA!!! I SVE TO PRIŠILI DOMINKU COMI! DOKAZANO SVE,ALI JE LI TO BITNO U DRZAVI? EVO RASTODER OSLOBODEN EVO OVI UKRALI MILIONE POTICAJA....JE LI IKO OSUĐEN. oSUŠENI JEDINO GAŠI I TURKOVIC,I TO IH NJIHOVE GAZDE OSUDILE!!! NIJE NAROD GLUB. BOLJE GROB NEGO ROB!!!
raspada se Bih,referendum pod hitno da se narodi u Bih sami izjasne
@tomislav2 Raspadas se ti , ali jos to na znas.
ovdje su se za Bosnu borili samo hrvati, koji su na glasanju 92. REKLI DA SU ZA NEDJELJIVU BOSNU U GRANICAMA KAKVIM JESTE!!!! OVIM balijama sto su krenuli širiti islam,i neka druga shvacanja,sve manje je samo ISLAM bio u glavi!! Pa zasto su hvo i armija bili zajedno na pocetku=? Zasto je Juka i dosta ljudi sa njim preslo u HVO poslije?????' jer su hvatili u sta je rat bio pretvori, i da je sve manje u pitanu Bosna a sve Vise ISLAM.