Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vise Kolinda, sad je Kanita.
Dobra je ...😎😮😮
Kolinda, udaj se za mene
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HRje jedna od dvije europske zemlje koje su prije vise od 100 godina prve priznale Islam kao jednakopravnu drzavnu religiju. HR je veliki prijatelj BiH, premda se brojni tollovi i botovi danima, tjednima i mjesecima uporno trude antagonizirati Bosnjake kontra Hrvata i obratno. No pasaran! Mi smo dva bratska naroda sa sudbinski isprepletenom povijescu i trebamo biti istinski prijatelji i partneri, te onda zajedno graditi mostove i mir i sa Srbima.
@POTURKw Izuzetno lose glumis "hrvata". Trudis se, ali sitnice te odaju, i to ne na jednom, nego 101 profilu koji ovdje imas. Zao mi te! Doista! Neka te Bog blagoslovi i podari ti svoj mir i ljubav u srcu da se opredijelis za Dobro, a nikako ne za Zlo. Ziv i zdrav bio 100 godina, a Bog neka obasja i rasvijetli sve tmine tvoje nutrine jer mrznja je otrov koji covjek sam ispije u zelji da drugoga otruje! Bog te blagoslovio!!!
Nakon podmetanja SOAe nije je trebao zvati...greska, milost ne pali Alija rahmetli je dao jednom a mi smo scjedoci svih ovih godina da se nista ne mijenja...
uvlakushaskusha
Gdje brada ovome efendiji,izgleda kao katolicki biskup.Sigurno se je jos rukovao i izljubio sa Kolindom,prema sunetu muskarac se ne rukuje sa zenama koje mu nisu mahrem.Esselamu Alejkum Ve Rahmetullah Ve Berekatuhu.
U Hrvatskoj ima 10.000 Hrvata islamske vjere.
@VinkoMer U Bosni i Hercegovini ima nekoliko 10.000 Bosnjaka katolika.
Sitno vezu ako nepometu !
pa jel niko ne pozva Čovića🤔
Sikter kujo
muslimanima ne trebaju čestitke od mušrika i kafirčina koji stalno svojim napadima mržnjom i agresijom rade na uništenju muslimana !!!!
@trecaopsadabeca samo da podsjetim. https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je-soa-u-izvjestaju-obradila-informacije-o-vrbovanju-selefija-u-bih/190603138
Hrvatska država je uz Austriju bila jedina zemlja u europi koja je prije stotinu i više godina islamskim vjernicima dozvolila potpuno ispovjedanje svoje vjere i sva moguća prava i zaštitu. neke "velike" europske nacije su to uradile tek nakon 30- 50 i više godina. pogledajte malo šta zagrbački muftija govori o uvjetima života i ispovjedanja vjere u hrvatskoj.
@Slavencico kakva je to dozvola za ispovijedanje vjere kad se ne smije ni ezan čuti ????
Fala ti živa i zdrava bila ti si mi prava čestitala Bajram, jes' da nije naoposlen al' haj' falaaa :))))
Napojiše je jogurtom.
Kako je ovo lijepo vidjeti...❤️
ova samo hoda. kolinda guzis li ti ista
Nikada mi neće biti jasno zašto RH ovoliko drži do muslimana koji su velikom većinom porijeklom iz BiH, dok u isto vrijeme njihova braća u BiH sve rade da Hrvatima zametnu svaki trag?
@b1ackfie1der, kurva o poštenju a qvislinzi o izdaji. Poture, imate li na repertoaru što novo osim poznatih mantri koje nitko ne uzima za ozbiljno?
@alkarStipe https://archive.org/details/PilarJuznoslavenskoPitanje/page/n1 evo Stipe ovo pročitaj, osnove hrvatske geopoltike, od dr Ive Pilara, malo će ti proširiti vidike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
čitam komentare i dođem do zaključka da je u domovini bezparica i besposlenost uticala na psihu ljudi🤔