Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nije izrazila zaljenje sto RH nije vratila BH imovinu drzavi BiH.
Hrvatska je tu najmanje kriva! BiH nije 20 godina tražila povrat imovine i ovi su da zgrade ne stoje prazne i urušavaju se, iznajmili ih
@JaKraIjTvrtko Jos ako mu popusis bice pravi pogodak
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Samo ti srećo kaži kako hoćeš i mi ćemo tako, ali dok ne odlučimo ti izražavaj žaljenje.
Kobilindu i njenu ADZ klapu treba cika Incko malo spustiti na zemlju ili da se digne tuzba zs direktno mjesanje u zakone druge drzave.
Like ako bi čokolindu složio ko metar drva
Jeste brate mili lijepa i pametna, pa ko je volio - ko ne volio. Prava je kraljica. Sigurno je jedna od najljepših žena predsjednica na planeti.
Kako bi joj podero prdaru
Ja sam za to da se izmjeni izborni zakon : da Hrvati iz BiH nemaju pravo glasa u Hrvatskoj !!!! Mozda bi o tome trebala kolinda da razmisli.
Kako bolan više ne kontaš da su Hrvati jedan narod koji je podijeljen raspadom ex YU na dvije države BiH i Hrvatsku. To je istobitan narod kojeg je ranije dijelila rijeka Sava, ali ništa više. Najveća glupost je osporiti pravo građanima sa hrvatskim državljanstvom da glasaju u RH, a kako su rezidenti i imaju drugo državljanstvo u novonastaloj državi BiH, logično je da glasaju i u BiH, jer tu žive.
Trebala je izraziti zaljenje sto joj je drzava puna fasista, prvo se pozabavi svojim problemima pa tek onda se bavi tudjim
Je li izrazila zaljenje sto se gradjani Republike Srpske Krajine ne mogu vratiti svojim kucama?
svi građani Republike Hrvatske se mogu vratit, obnovljen su im kuće itd
@ivii Pa mogu se vratiti, ali gdje su institucije Republike Srpske Krajine, gdje je republicka Policija itd? Mogu se vratiti, na vlastiti rizik...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima hrvata vise u Njemackoj nego u BiH. sto se ne petljas njima ustasko ti zrno
Cro kurvetina!
Kobilinda,ostavi nas na miru.Vrati našu imovinu,plaćajte sto kradete vodu iz Buskog jezera i to retroaktivno. A ovi sto trune kako je Hrvatska garant Dejtonskog sporazuma,moraju znati da je Hrvatska agresor na BiH, kao i Srbija i da su kao takve potpisnici da se okoncava rat u kojem su aktivno ucestvovale.Stalna i zlonamjerna zamjena teza.Dakle ovo su agresori na našu državu i nista im ne daje pravo da se konstantno mjesaju u unutrašnje stvari BiH.
vodu iz Buškog blata Hrvatska koristi uz naknadu od 400000 KM Livnu i Tomislav gradu prema ugovoru Herceg Bosne. A kad je Herceg Bosna Washitonski sporazum ušla u federaciju zajedno sa RBiH onda su i svi njeni zakoni akti preneseni i dalje vrijede! Što se tiče imovine BiH nikad nije tražila povrat imovine, BiH ima pravo povrat imovine ali to nikad nije zatražila!
ako je kako ti kažeš Hrvatska agresor BiH kako to da su Bošnjaci nisu bježali od agresora nego su tražili od njega zaštitu i sklonjali se u Hrvatsku? Je li hrvatska agresor kad je oslobila Mostar u Lipanjskim zorama, ili Kupres, ili Ravno ili Jajce? Vi koji se kunete u BiH morate znati da će se ona upravo zbog vas raspasti! Dakle tzv.Armija BiH je agresor na BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
gledaj svoja posla ustashkka kurrvoo i oddjwbbi
sve na tri bracika pa vici zidu
Za vas Bošnjaci trebaju biti samo dobro naoružani pa prosipaj fašizam u Croatia.
I mi izrazavamo žaljenje što niste omogučili povratak protjeranog srpskog življa koje ste brutalno protjerali
Kratko-jasno MRS i ti i svi koji se “brinu” za Bosnu i Hercegovinu a ne zive u istoj. MRS!