Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za svaku pohvalu djecu ne treba mijesati u politiku uzivajte djeco zasluzili ste
@KvrgavoDrvo12345 Pa zar ovo nije miješanje djece u politiku !?
@KvrgavoDrvo12345 nevjerojatno. Djeca već 12 godina besplatno dolaze na ljetovanje a opet se nadje koliko hoćes pametnjakovica koji komentarima popljuju svaku pozitivu. Svaka čast na gesti a dežurnim kritičarima svega koji u svemu vide neku urotu ili interes šaljem jednu veliku čunu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fin gest koji traje vec 12 godina a mi tek sad prvi put cujemo o tome.
Naravno da je ovo najgora zloupotreba djece u političke svrhe od Predsjednice Hrvatske to je jasno svakome ali to treba potvrditi i svojim mišljenjem Ombudsman za prava djece Hrvatske a Boga mi i BiH.
mislila da su djeca katolici
Lijepo!
Djeca ko djeca, sta djeca znaju kod koga su otisli.
Šta ta djeca uopće dolaze u Hrvatsku na more? Ionako će njihovi roditelji lajati protiv Hrvatske i Hrvata čim se vrate kući
jest jest, teta kolinda pravi mostic dole, jeste I kad zavrsimo onda cete se moci vozati s brodicima jedino u svojoj kadi u kupatilu...gdje je mujooo ovdjee koji od vas je mujooo ;)
Dica već 12 godin lituju u HR, a blaćenja za cilo stoljeće. Dobro kaže poslovica "pomozi sirotu na svoju sramotu", mada dica nisu ništa kriva, krivi ste vi koji bi radije dicu učinili nesretnom, nego da se iskupaju i izguštaju. Bitno je blaćenje, a ne dica.
Bakir ih nije odveo ni na Boracko
Ona podrzava tudjmana i herc bosnu koji su istu ovu djecu po mostaru i hercegovi ubijali
Molio bih ove "zatucane"komentatore da procitaju citav tekst....ova akcija nema Sa kolindom nikakve veze...traje vec 12god
@Ero79 Tvoj poziv je uzaludan jer vecina klixovaca jos nije savladala citanje sa razumijevanjem, nesto sto se radi u vec na pocetku osnovne.
Ja reko primila k
Nevalja ako se pozovu nevalja ako ne, jbg ko bi nama sve ugodio al mi srečom nismo ni bitni u ovoj prići bitno da se Djeca dobro provedu i steknu nove prijatelje, to Djeca ne zaboravljaju.
Profesore oprosti
Jadovi jedni nezahvalni, kesari obicni koji stalno mislite da vama neko nesta treba dati. Prokletinje nevalja vam kad vas neko gura, nevalja kad vas kudi. Pokrepat ce te ko fukare.
Patka za EU. Kolinda kada bi vidjela mog fesliju? Kunem se mjesec dana to nebi htjela pokvariti.