Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono kad zelis zataskat svoje probleme i belaje, pocnes malo ogovarat i pljuvat komsiju haha
Ako se ne ukinu hrvatske kladionice u BiH nastat ce 3 entitet HercegBosna i promjenit ce se izborni zakon,
●Viva Italian Istra e nort Dalmacia ●Istra i Dalmacija da se vrate Italiji kurvo stara ➡️ https://youtu.be/tKlTDQJ-O9c
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto da ne, treba promijeniti Izborni zakon te, između ostalog, zabraniti građanima BiH da glasaju na predsjedničkim izborima susjedne države Hrvatske!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isto tako, trebalo bi zabraniti građanima BiH da učestvuju u vlasti susjedne države Hrvatske, tako da Ljubić i slični ne mogu biti u Hrvatskom saboru...itd.
●Viva Italian Istra e nort Dalmacia ●Istra i Dalmacija da se vrate Italiji kurvo stara ➡️ https://youtu.be/tKlTDQJ-O9c
Zar nisi do sada dovoljno pojela govana??? Kakva je ovo glupaca, za ne povjerovati. Svojim idiotizmom srozava i drzavu Hrvatsku.
Kolinda prilikom skoro svakog javnog nastupa spomene da su katolici u BiH ugrozeni. Naravno ona se tim obraca glasacima iz RH, od kojih najmanje 25% je porijeklom iz BiH ili su rodjeni u BIH. Ona to uporno radi cime se direktno mijesa u unutrasnje stvari jedne strane drzave i pored toga sto joj je dobro poznato da su katolici u BiH, bolje zasticeni zakonima i ustavima BiH, od medjeda.
OPET SE BJELOSVJETSKA KUJA DOTIĆE BIH I JEDE GOVNA NA OČIGLED CJELOG SVJETSKOG PUČANSTVA.PA DOBRO , NEKA JEDE.
Da šta će sirotica. Ima puno belaja u sebi i oko sebe. Kritične godine, shvatila je da nije ono što je bila prije petnaest godina, politički je postala nevažna mahalkuša, a država joj ogrezla u fašizmu i kriminalu. Polovina Hrvata je već praktično napustila kontinentalni dio države i uputila bilo kuda u svijetu - najviše u Irsku i Island!
Više ste dosadni sa tim šta je ko rekao, rekao ovaj, rekla ona, rekli oni...a svi izvan BiH ...ma nisu oni naš problem, svi mi samo šutimo o tomu što treba javno u lice reći onima koji su tu kod nas - najbliži i koji nas najviše g***e. E tu je vrhunac licemjerstva jer se već nabaci osmijeh kad se susretne pa kako si ministre kako si sekretaru i tako to već 25+ godina ...
Nikad Linda. Uvijek Ko.🤣
Hrvati će sa ovakvim predstavnicima postati manjina i u vlastitoj državi. Milfaro plava, makni sapice od BiH. Kad BIH_a Hrvati stanu pod i iza zastave Bosne i Hercegovine, tad imaju pravo na sve, a sve na bosanski način znači mnogo..
popusi
Italija, Italija, Italija. Imaš li Kolinda nešto reći na novu temu. Stipu više Bosne, znamo sve. Točak se okreće.
Opet ova nifomanka. Zeljko nju nemoj po prstima nego po klitorisu
I treba promijeniti izborni zakon! I ne samo izborni zakon. BiH treba urediti kao manje-više svaku drugu državu. Uvesti funkciju Predsjednika BiH pa će se onda svaki kandidat natjecati da se "svidi" svim građanima a ne svome stadu. Nije multietničnost izmišljena u BiH, jedan čovjek - jedan glas i mirna Bosna.
Kako ono kažu: Da voli pitu bila bi Pitarević!
Neka prica
A to ona ne smije govoriti o drugoj državi? Posebno ako je njen narod u njoj konstitutivan a ona predsjednica države koja je jamac za postojanje te druge države?
Gnjida
Milf