Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedim u kuci i placem na ovu vijest, isto narkoman kad vidi kako gori kamion heroina.
Moglo bi se ovdje pozadi probrat...
Da da slučajno nije bila čokolada "Čokolinda"
Sad je topla cokolada
Bugarski kamion. Jednom sam jeo bugarsku čokoladu i vjerujte da nije nikakva šteta što je izgorila.
Kaze Focak, nema sine cokolade, sva izgorjela
Treba isceprkat ovo pozadi iz sredine sto vatra nije dokucila. Garant se rastopilo al nema veze.
E ovo je steta
Koja je čokolada u pitanju !?
😭😭😭😭😭😭😭
@YosemiteNijeSam Ne mogu ti tamo odgovoriti na komentar ali evo ovdje. Njemačku policiju ne zanima sto je onaj parkirao kod vječne vatre. Nisu nadležni za to.
gdje sam jaaaa biooo jbt.......
crna čokolada je najkvalitetnija!!!!
“Topla čokolada”
Fortenova grupa potvrdila je da želi prodati Ledo, najjačeg hrvatskog proizvođača sladoleda i smrznute hrane, piše Novi list. Već su zaprimili desetak neobvezujućih ponuda. O prodaji Leda zadnjih se tjedana nagađalo, kao i o tome da je među zainteresiranima za preuzimanje Podravka. Ponude su stigle za Ledo plus, Ledo Čitluk i Frikom
Bugarski kamion.
Milka ili Kraš ?
Topla čokolada