Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovom se covijeku treba dati sansa. Treba ga podrzati da se dokaze, vjerujem da ce stvarno biti dobar u svojoj funkciji.
Svaka cast coveku na znanju, istrucnosti. A sto se tice opozicije u Srbiji ona ce uvek imati neku zamerku, jer se potpuno raspada.
Coveku se treba dati sansa, kao i svima drugima u toj novoj vladi. Covek je mnogo pametniji i boji politicar od polovice, iz DS-a.
Ivan Mrkic je dobar politicar i moze da prica ko sta hoce, dok je sluzio zemlji kada je bila prosla vlast on je valjao a sada niko ne valja ko hoce da promeni vlast.
Mrkic je sjajan covek, a pre svega sjajan je politicar. I ne moze nista lose uraditi kao sto se polemise iz suprotnih stranaka, koje su ljubomorne zbog poraza.