Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo \"u\" nije ustaško, to kada piše torcida i šahovnica, to znači UŠTIPAK. Hajde ne rise
Prava zastava na pravoj kući.
e cuj hrvati ustashe ... otkud sad pa to ?
Sto mama misli, ne bas prikriveno to sinak realizira bez zadrske.
ustaška zastava ima grb kojjem šahovnica počinje s bijelim poljem i nema krunu. Ovo je zastava RH kojoj je dodano ustaško slovo U oko grba i natips torcida i zato je postala ustaška.
Tako je nekako,\"O\"...A ovo je na slici hrvatska zastava od torcidasa-navijaca Hajduka,sa pridodatim U slovom oko sahovnice,tj.grba...Valjda....
ja mislim da nema sahovnice nikako na ustaskoj zastavi..vec ove tri boje sa slovom u u sredini al ne obicnim neg ima jos nesta...VALJDA!? i ne pise torciada!
Cuj ustasku???A znate li kakva je ustaska zastava???
Naravno sin! sa drustvom decki se malo opustili,pa sto trijezan misli to pijan govori,zar ne?!?!?
Pa postavio sin....