Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bošnjaci biraju oni bi izabrali ono đ.bre od čoveka Mesića, isto kao što su izabrali ovog ublehaša Komšića. Nekome je taj destruktivni i ublehaški pristup zapisan u genetskom kodu i to se ne može promjeniti.
Bio bi red da Bošnjaci odrede tko će Hrvatima bit predsjednik i u RH!
Ava Karabatic
Jaki kandidati, posebno ovo dvoje mracnjaka (desnicara) Skoro i Cokolinda.
Ovo je jedna od najljepsih HM balada...dame i gospodo...Metallica - Fade To Black (HD)...https://www.youtube.com/watch?v=WLE7hcSgxlM
Ja necu, a oni neka se dogovore.
Svo troje su ok, ali nitko k'o Kolinda! Ona mi je No. 1 i najprepoznatljiviji hrvatski brand, pa ce imati moj glas!
E da mi imamo takve velike politicare kao BiH-izet i SR-vucko vladali bi svijetom.
Dva bivša Srbina i Čokolinda
Ja bih od sveg srca preporucii svim vlasnicima firmi, da ako vlada FBiH uvede oporezivanje dividendi od 10%, da svoje poslovanje izmjeste u RS ili izvan BiH, jer u tom slucaju porez na firme u BiH bi bio blizu 30%, sto je apsurdno i dvostruko oporezivanje ,cime vlada FBIH u tehnickom mandatu pokazuje svoju bahatost. Jos jednom, apelujem na sve firme da se izmjeste van FBiH u RS ili izvan BiH skroz ako se uvedr oporezivanje dividendi u bilo kom obliku!
bolje bi bilo kazati KO ce PODVODITI hrvate u HR... pa isti ..
cok9linda prepuna gafova kojih bi se svako postidio i jos plus zatrovana je hdzeovim nacionalizmom i ustastvom i ona to vjesto prikriva ali ponekad je to isto ustastvo i nacionalizam preplavi pa se sama otkrije
još jedan ili dva dokaza da je svejedno tko će da pobedi ništa nova na zapad a bogme i na svemir
Di nađete te debile Macan I Markovina pa njih nitko ne j..za suhu šljivu u Hr
Škoro, Škoro, Škoro, Škoro, Škoro, Škoro......
Nijedan kandidat nije bas nesto. Ima Hrvatska mnogo kvalitetnijih politicara
Na sta je spala promicatelja evropskih vrijednosti. Jel to hrvati nemaju nista bolje za ponuditi? Al kad se sjetim da se i u nas kandidovo bakir hadziomerovic, emir suljagic, falata i slicni ...kontam, ima hrvatska jos do dna...tesko je nas stici. Sad se samo nadam da ce nas iduci kandidat biti damir madic, da komedija bude potpuna.