Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Oni smatraju \" medjutim Srbi ne smatraju da je prelaz otvoren !? Bice tu jos svega! Balkanski 24% Ujguri, ne veselite se prije vremena ! Vi zivite u bodljikavoj zici evo skoro 20 godina !Ko ce je vama ukloniti ??
Normalni srbi trebaju sa zapitati: \"sta cu na brnjaku???\" zato je najbolje traziti sta oko bg pa kupiti kakve starije kuce ili placa pa praviti, od ovog brnjaka nikakve koristi nema. najgluplja je stvar uzeti kredit pa kupiti stan na brnjaku ili sjeveru Kosova. kad se vec zaduzujes kupi sta oko bg. pa da znas da imas sta ostaviti djeci www.nekretnine-srbija.info evo ovdje se sigurno moze naci nesto povoljno.
Necu vise ovo da citam, pa jeli moguce da Srbi sve bitke zadnjih 700-800 godina gube, da ih cuje covjek reko bih sve heroj do heroja SRPSKA POSLA
Švapski fašisti opet zajebavaju obične ljude. Mi iz Sarajeva znamo što je to. Švaba triput jurišao na Balkan. Neko sada šaptom pao, neko se bori protiv germanske čizme.
Srpski terorizam barbarije srbije i srba....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!