Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je beton mijesati na barikadama nego li uzvikivati \"danke dojcland\" i sisati svabski, americki i engleski tuki iz dana u dan. Vidite , u tome se mi srbi i vi poturceni srbi sustinski razlikujemo. Vi opet sisate a mi se opet borimo :) Pljuc.
Ima li iko da to naredi ili mi moramo organizovati doček Nove godine na barikadama.
Evo sada mi javiše otišli srbi iz BH na Kosovo da pomognu svojoj braći da uklone barikade, za uzvrat mogu uzeti sve balvane za ogrjev, jer je več uvedena redukcija struje u rs-u. A budala majko moja, mogu kupiti struje od Elektroprivrede BH kada izmire stara dugovanja.
Srbo bar.bari ostaju srbo bar.bari, hris.canski pri.mitivci i agr.esori a i srbo teroristi !!
Je li ovo moguče ovi nacionalisti, se ne javljaju otišli valjda na Kosovo mješatI beton. Ako vam je uvedena redukcija struje Elektroprivreda BH ima za prodati, ali Banja Luka mora prvo stari dug izmiriti