Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- Ukoliko KFOR bude pokušao da ukloni barikade mirnim putem, predsjednici opština će, kako kažu, svojim autoritetom uticati na Srbe da ostanu mirni. --- Autoritet ...... autoritet.... autoritet... Pa znaju li srbi sta je autoritet???Jadni su i ugrozeni na svim kontinentima.
Pogledajte komentar od ovog Sale na B92: http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=549883 Da se glasa za otcjepljenje Vojvodine sada bih glasao ako bi to znacilo bolji zivot. Centralizacija Beograda je i u SFRJ bila prijetnja prvo po nesrbe a onda i po same Srbe. Dakle sada kada nema ni SFRJ ni SR Jugoslavije, evo u Srbiji novi politicki problemi sada i sa Vojvodinom. S druge strane Sandzak je posebna prica. Nece ovdje biti mira, samo se lazu neki...
Skloni barikade , postavi nove , skloni barikade......jedino što srbi znaju...
Kosovo je srce srbije a 45 godina bjezali prema beogradu i plodnoj vojvodini radi boljeg zivota xaxaxaxaxaxaxax Mislili ste da Albanci nikada nece ojacati, podcjenjivali ste ih, govorili da oni samo znaju svercovati kospice, lubenice i praviti tuljumbe, a oni polako drugu Albansku drzavu napravise na Balkanu. Sta cete sada Dodikovci? Mozda novi rat ?
Srpski terorizam i fasizam, diktatura.
Sklonite te barikade! Kako će cijelo selo da šmrće bijelo? Kvarite mi pos\'o!
Volio bi da ne uklone barikade! Zelje su jedno a stvarnost drugo!
Odložiti se može određena stvar, a uklanjanje barikada se može samo odgoditi. Inače se to uči u trećem razredu osnovne škole.
vjerovatno dali vremena Srbima da podmažu traktore...