Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katarina je iz stranke koja se zove "Radnička fronta", po orijentaciji radikalna ljevica, povratak u socijalizam itd itd. S druge strane u radničkoj fronti nema niti jednog radnika, već nevladin sektor koji godinama finansira šoroš na čelu sa Radom Borić. Naravno, stranka nije u saboru RH a na zadnjim izborima nisu blizu 0.1 do 0.2% glasova.
Nesto poput Damira Niksica
kako nije big shit, podijeljena, ne uredena, more kantona,vlada, ministara, agencija, zdravstvo nikakvo, skolstvo grozno, plrljava, zagadena, nezaposlena, napustena,
Nek se nađe jedna jedina osoba u BiH koja kaze da ovo nije BIG SHIT. Mozda neki uhljeb, kojem sustav ovakav odgovara. Za 99% građana ove zemlje je big shit i blaga rijec.
On nije pogrijesio, to mi svi govorimo.
I on je za nas big shit
Pozivam drage bosance i bosanke,stanovnike Hercegovine,krajisnike hrabre,casne ljude svih vjera i nacija u dragoj nam BiH.CitamotuA2 i drugi njegovi nikovi iza kojih se krije su plod covjeka koji bi da nam ovdje predoci da je SDA od velikog praska na ovamo,sve stvorila.Takmicimo se braco i sestre da zajedno ismijemo sto je vise moguce ovog SDA bota i predocimo Bakiru kako angazujuci ovog bota sa njim ismijava sebe. Branimo Bosnu od ovakvih "tvoraca svemira" i laznih velicanja SDA.
Covijek je samo rekao istinu, jos je bio i blag, BiH je big big njosra i jedno obicno retardirano kriminalno mafijaško smeciste, realno
BiH ovakva kakva, je izmedju ostalog, i rezultat agresivne politike Hrvatske prema BiH koja je podrazumijevala extremno hrvatiziranje BiH katolika s ciljem podjele BiH. Hrvati BiH tj tacnije Bosanski katolici odlaze u Hrvatsku prodajuci svoj dom, porijeklo i dusu pod pritiskom Hr mita i u zelji za boljim zivotom. Zoran Milanovic je potomak i izdanak upravo tih "Hrvata"
bodna je kremshit
Pa mi smo jako koruptna zemlja. Malo na svjetu ima sličnih. Ali jedina pozitivnost je da su tri naroda na vlasti i da nevjeruju jedno drugom, takoreći različiti narodi su opozicija. Inače nebi bilo opozicije. Ovako se kontrolišu.
I ja sam ga po tome upamtila
Glasači uvijek dobiju vlast za koju glasaju i kakvu na kraju i zaslužuju.
nije slagao nista, drugo sto je to mozda za ove patriote na baterije neprimjereno. istina boli. BiH je banana drzava zahvaljujuci kombinaciji politickih partija i retardirano-uhljebljenog glasackog tijela.
On kaže a drugi političari (domaći) seru po narodu desetljećima i opet ih narod bira...
Ova u životu nije dobila medijskog prostora kao u ovom članku. Totalno nebitna.
Zar nije big shit? I ljudi sami misle to zato se iseljavaju.
Pa BiH i jeste BIG Shit. HE na drini ide struja crbiji Voda iz buskog jezera kroz he i struja hrvatskoj Svi vuku na svoju stranu a narog centralne bih se guši u sopstvenom smecu i smradu! Imal mene tu glavna rak rana! Znaci big shit