Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vukovar je stariji brat od Srebrenice... Pocast zrtvama Vukovara
@Licemjer ti mora da si glup on nije rekao koje religije su žrtve o kojima govori nego univerzalno govori za sve žrtve koje god vjere bili.
V.U.K.O.V.A.R. - GRAD HEROJ!!
@ja 18.11.2011. u 20:06 Ovde se ti jako dobro pravis glup, a i Puljic, otisao je na mjesto gdje je nad katolicima pocinjen zlocin i govori kao uopsteno a jasno je na sta je mislio. Trebao je otici na mjesto zlocina nad pravoslavcima ili muslimanima pa govoriti direktno. Haj nek sam ja glup pa ne vidim sta se krije iza njegove HDZ-politike a ti si mudrac.
@ Ef Dobro je poznato da koalicione snage HVO i VRS u svom ZLOCINACKOM pohodu na unistenju BiH i bosnjackog naroda, nisu ocekivale takav otpor bosanskog naroda, nisu ocekivatile da ce i njihove majke plakati,mislili su da ce zrtve pripadati samo jednoj strani,na zalost zrtava je bilo na svakoj strani,samo sto su jedni bili zrtve planiranog zlocina,a drugi kao odgovor na planirani zlocin.Ako nemate jace argumente od Dobrovoljacke,(odnosno zrtava koje su nastale u oslobadjanju Predsjednika Predsjednistva BiH kojeg su zarobile Jedinice JNA) onda je i ne spominjite.Ako su jedinice JNA zarobile predsjednika drzave,nisuli se time deklarisale kao nepijetelji BiH,a onda su tu kolonu cinili neprijatelji,
Babilon nekad i sad http://ecc-c.org/images/THEDRA1.jpg
Vrlo je tesko sjecanje na ovakve i slicne zlocine.Pocast zrtvama..
ne sjecam se da puljic ogradio od jasenovca. a taj puljic je i inace jedan sexualno ugrozeni govnojedac. uvjek teatralan, pun velekih gluposti, uvjek u slatkom polozaju zrtve... mah, smecar obicni.
zao mi je i tih vukovaraca, ali ovaj Puljic je lazov, u.b.i.l.i su mu Vedrana Puljica i nista nije reko
onoga jednoga iz tvog plemena su u.b.i.l.e stasau u Listici pa nisi nista reko
Sigurno je mislio na stepinca
Rečeno na pogrešnom mjestu. Vinko efendija Puljić nema m.u.d.a reći to tamo gdje bi morao - u Islamabadu (bivše Sarajevo). Inače su se oni u Dobrovoljačkoj i destinama sarajevskih logora samo p.o.u.b.i.j.a.l.i.
pa ogradistel se Vi gospodine Puljicu? u ime vjere ubili ste stotine hiljada drugih mislim na katolicku crkvu nisu ni drugi bolji, sve je to veliki biznis sto vise vjernika, kasica punija a vi gospodari zagrobnog zivota selektivno saljete u raj :) katastrofa...
Poenta vjerskih sluzbenika je da sire toleranciju i da vlastitim primjerom povedu one koji ih slijede ka plemenitijem i boljem. Znaci da Puljic recimo iz svoje perspektive, ukaze na zlocine koje su katolici napravili i da tako otvori i oci i dusu \"svojih vjernika\". Ovo sto on radi je cista politika mrznje, popuj drugima i to je to. Kad prestanemo popovat drugima i pocnemo popovat sami sebi i \"svojima\" onda mozemo ocekivat kakav napredak.
Zašto blokirate comment koji nisu uvredljivi ?