Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA JADO,JADNI JEBO TE JADOVAN,COVEK HTEO MALO ODMORI OD SVOJE POPULARNOSTI,A STA KAZES DA TE KARADZIC ISKARAO U PAKSU,A SIOSVR U STAU,(AJD SKONTAJ BOSANAC)
Pa sto se onda taj tvoj jadovan krio iza tudjeg imena, jado. Evo i da ti se izvinem: Nek te KaraDick.
pre svega on nije jado nego heroj malo veci od orica i vidis jado jadni da je covek ziveo i radio u becu,pa bio malo i do splita jel ti citas uopste nesto,a da PA TI NEZNAS SRPSKI,IZVINI MI SE
Rradovan^^, pa sto se onda sakriva taj tvoj jado ako mu se ne moze nista.
Jebo vas radovan u paksu...Nemozete mu nista !!!
ja i???? Koga to zanima, moju mladost i sve one ljude koje sam izgubila niko i nista vise ne moze vratiti. A sve zbog ovog Cudovista i onih slicnih njemu!!! Zelim mu dugu smrt!!!!!!!!!!
muslimanski narod ne moze da se odbrani ako dodje do rata ...... e Bogami se narod odbrani a ti postade OGULIN CULIBRK OGLO
crkni