Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije to ni do hrvata ni srba ni bosanaca, nepitamo se mi vise nista u nasim drzavama, hebu nas sa strane i nameću nam politiku. a nemamo lidere koji će se boriti za nas i koji će nas zastupati. cccc..
To znaju nasi politicari, zato se nebore da BIH napreduje prema EU. Onda se oni vise nepitaju, sve se odlucuje u Briselu.
Nije zvaka za seljaka...
Braca Turci kroz Srbiju sleperima prolaze masovno :) Znaju svaki centimetar autoputa, cak znam mnoge tamo dole oko Nisa/Bele Palanke koji su zaradili velike pare od popravljanja turskih slepera/zamena guma/pranja/servisiranja sta li vec, samo zakace na Turskom nazive ali i na Bugarskom(jer Bugari imaju ogroman fond slepera i sve ide preko Srbije), prenociste ili hotel sta li vec restoran i zarade ljudi. To je dobro sto je Srbija tranzitna zemlja, Bosna nije u toj meri, dok kroz Srbiju prolaze i ovi sto i Ceske/Poljske/Madjarske idu u GR na moru(a puno ih je, trenutno sam u GR), a eto Makedonija nema prihode od Turskih slepera i Bugarskih jer im ne prolaze tu. Inace neko je pitao ovde za Grcku kakva je i sve to. Sila za sve nas. Danas sam bio u Solun, 700k stanovnika, jakourban i gusto naseljen grad, tipicno mediteranski, industrija velika, turisti na sve strane, osim Beograda koji je u istom rangu(mada Solun ima gusci saobracaj ne znam zasto) u bivsoj jugi ne postoji takav grad.
Zagreb ne moze da prismrdi Solunu(bio sam i u zg vise puta), kao selo i grad, ovaj je tako ziv urban/ubrzan i sa svetskim prodavnicama i bulevarima i 100 godina starim kulama i crkvama i antickim spomenicima u centru, malo je infrakstruktura van centra zapustena, ali je gradcina prava, ekonomija oko grada jace nego u BG, kompanijice/industrija/molovi/cuda! Ogromna luka. Sedista raznih kompanija koje posluju i u SRB/BUG/MK/RO. A to je drugi po velicini grad u GR. Broj putnika na aerodromu duplo vise od ZG, i za nijansu vise i do BG. A zamislite kako onda izgleda Atina sa zvanicno 3,5 miliona(vise no Bosna). Atina izgleda nestvarno veliko.glomazno/razvijeno, jedini svetski grad u regionu, ne racunajuci Istanbul. E to je za one koji misle da je Grcka propala. Da vidite vozni park, sve nova kola, ne prestaju da kupuju, jebe im se za krizu, jedino je manje saobracaja na autoputu nego ranije zbog visokih cena goriva, ali i dalje su sila za sve nas. Cisto da se zna :) !
Plus da ne zaboravim da kazem da stalno ovde jure brzi vozovi, pravi brzi vozovi, prosecne jure 150 na sat. Za sve Bosance koji misle da je Grcka neka propala zemlja, a ***, bandere od granice sve uz autoput, ne znam koje ce im *** ta rasveta nocu van naseljenog mesta, ali eto. Inace videh i jedan autobusi u centru Soluna(BIH/Modrica) :) A taksista nas pretice svira i pokazuje 3 prsta uporno! A za ulaz na kulu nam spustaju cenu duplo cim cuje iz Srbije, kaze odma aa odma duplo. Ovamo u centru soluna automastki prepoznaju da smo iz Srbije, i zovu da kupimo na pijaci :D Grci su skros sasavi i pozitivan narod, a nas mnogo vole odusevljavaju se Srbima, neprijatno mi je! :)
moj susjed vozi kamion na relaciji njemacka - turska. na turskoj granici ceka od jednog do pet dana. nikad ne zna koliko. nisam vidio da je klix pisao o tome.
u svakom slucaju ovo predugo traje. nedospustivo dugo. po meni . sef carine - ostavka!
Ne budite naivni. Kakav se to računarski problem ne može riješiti u roku od sat dva vremena? Problem je nastao jer Hrvatska je postala EU u kojoj je vladavina prava i Germanski standardi. U Hrvatskoj više nema mjesta za primitivni Balkanski javašluk, mito, korupciju i podmazivanja carinika prilikom prelaska granice kao što su navikli Turci, Bugari, Srbijanci i Makedonci i ovi naši iz BiH, da tako rade 20 godina.
A šta bi sa onim Četničkim parolama o 'Mrskoj Hrvatskoj Ustaškoj zemlji' koju ne 'ne žele viđet više ni na slikama'? Kako to da sada su zakrenuti samo ka Zapadu, šta bi od onih parola: 'Nama niko ne treba, Svi Srbi u jednoj državi, nas i Rusa 300 miliona' itd..?
Možda da probaš da pročitaš više od naslova, nije tako teško, u koloni su većinom turski šleperi.
http://www.youtube.com/watch?v=IB8lJR63Oxw#at=134 pogledajte ovaj vid, ako imate slobodnih 4 minuta, gdje postovani nigel prica i o hrvatskoj i njenom ulasku u eu...
"they've sold out their country. they've done it for personal gain. they've done it to be on a bigger stage. country which has fought for 800 years to be independent, after 20 years has given it away to these guys in front of us today."
e moji hrvati...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakva provokacija od strane hrvata. Mislila sam da ce ti dani biti iza njih kada udju u EU, al ocigledno se neke stvarni nikad ne mjenjaju, zalosno
Tako i treba!
Sad cekam da neko pocne omalozavati nas tipa" Kad je konjih ovako mogu misliti kakvi bi mi bili" Ma sve je to u 5 deka.
Mojih 46 kamiona (prevent) je cekalo 3 dana na Brodu i ne sjecam se da ste pisali o tome :P
Sha ima Tarik patron? :D