Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za danas mi je dosta nesreca....vise ne otvaram Klix !
@Bulevar fekalistanc je osoba koja ne pere fekaije sa sebe nakon obavljene velike ili male nuzde,a to si druze ti i tvoj narod,i to vam je vjerski kod-signature-marker za prepoznavanje,a ti bi to da prebacis na druge a nisi ni svjestan sta govoris FEKIIIIIIIIIII!
@BulevarFineTajne jbo ti svaki clan sda najmilije u kuci. Svaki clan po dva puta jednom u shupak pa onda u smrdu. Debilu bolesni kojeg je čaća poceo silovati kad si imo 7 god.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
LJUDI CUVAJTE SE OVIH KAMIONDIJA. TRENUTNO JE TO POSO KOJI SE TRAZI NA TRZISTU A I PRILICNO DOBRO PLACEN TAKO DA VECINA VOZACA KAMINA UOPSTE NISU VOZACI VEC SAMO POSJEDUJU VOZACKU ZA TERETNA VOILA.
@sekretarica A ne rade osam vec cesto voze i vise od 18 sati. 😒
@flatron hajde ne kaki. Treba li fakultet da bi bili pjevaci ili glumci ili fudbaleri itd. Idi zaljevaj paprike bolje ti je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa gdje će na parking bog mu salamet dao od onoliko livada gdje nema nikoga,utjeraj ga u pšenicu ako je zaglavljen.Ma nije to uzrok zaspo vozač 100%
Treba ga streljat
Mislim da bi bio red da klix.ba ukine komentare barem kada su u pitanju smrtni slucajevi.
Pa ako se tempomat pokvario valjda je logičnije zaustavna traka pa livada ,a ne odmorište puno ljudi...
@Isildur Po tebi ako se tempomat pokvari vec je covjek poginuo...
sta ima tempomat sa kocnicama ? to su dva sistema! kad dirnes kocnicu on se sam ugasi !! bez obzira taj kvar nije uzrok ove nesrece! more biti da nije mogo spustiti gas ali kocnice mogu opet usporiti vozilo
Bulebar necega opalim ti ga mami, baki, pra baki, pra pra baki i pstaloj oozumrloj i nerodjenoj rodbini
Zalosno....malo srece i neko je ukrade.....
Zalosno....malo srece i neko je ukrade.....
Ove nove generacije ne znaju voziti čak ni po autoputevima. Sve više ginu na sve boljim cestama.
stravično
TEMPOMAT MU SE ZAGLAVIO A ODGLAVIO MU SE KAD JE POBIO LJUDE. E ZAGLAVICE ON SAD
NE SHVATLJIVO !!!
@Muckalica , SH VATLJIVO!!!
CUJ TEMPOMAT NE POSTOJI TAJ TEMPOMATKOJI MOZE BLOKIRAGI KOCN8CU. JBO GA TATA NJEGOV. DOVOLJNO JE STATI NA PUMPU ILI ODMARALISTE PA POGLEDAJTE KAKO ULIJECU POJEDINE KAMIONDZIJE.
E CUJ ZAGLAVLJEN TEMPOMAT A STA JE SA KOCNICOM. ZAGLAVIO JE NJEMU MOZAK PA ULETIO PREBRZO IDIOT.
izgleda da je danas bolje ne izlaziti iz kuce... rahmet im dusi...