Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao ljudi ko da nismo ratovali 90ih i nismo nista naucili. Svako treba biti postovan i ravnopravan i niko nikom nista da namece. Eno Svicarske, vrh zemlja. Samo sto mi nismo sazreli za prostranstva vec se ganjamo za otpatke
kakva bolan švicarska, znaš li ti ko su susjedi švicarskoj a ko nama?
Je li u Švicarskoj ima tročlano predsjedništvo. Nema jer je glupost. Je li u Švicarskoj piše da član predsjedništva mora biti Hrvat ili Bošnjak ili...nema jer je glupost. Je li u Švicarskoj tako da se pojedini građani ne mogu ni kandidirati za predsjednika jer je u Ustavu zapisana nacija predsjednika. Nije jer je glupost. Toliko o poređenju.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
SAD su rekle svoj stav a tko zna čitati jasno mu je. Pored principa nedjeljivosti BiH, teritorijalnog integriteta, euroatlantskog puta jasno se spominje i pojam MULTIETNIČKE demokracije. Sad vi razmišljajte šta bi to moglo biti
ona je već takva
Hrvati mogu birati svog predstavnika u HNSu a u predsjedništvo Bosne i Hercegovine jedan Hrvat izabran glasovima građana BH entiteta FBiH ima pravo predstavljati sve građane BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ne smemo se uzdat u amere , ameri su ga ispusili ...vidite nemacka kako ih elegantno eskivira da bi dalje mogla sa rusima do severnog toka 2.
ma ja ovo ce vam biti kao i peljeski most :)
gooUser1617269455,...bravo sve si točno nabrojao,ali nisi i ono najvažnije zašto je to tako,to je tako jer je zemlja davno ustrojena po nacionalnim kantonima,zašto to ne govoriš,a to je veoma bitno,autonomnost kantona daje sigurnost i neovisnost u nekim stvarima,recimo ekonomija,gospodarstvo i druge neke stvari koje ne ugrožavaju državu,..eto vidiš kako se s vama teško može,obmanjuješ narod tako što govoriš poluistine i vadiš stavri kako tebi paše,..
Za fašiste je normalno da deset posto ruku ima 50 posto vlasti i isto toliko uposlenih u vlasti ,a to neće moći .
hasan3,..fašista te jutros obu,..na nivo države neka mi bude 10% ruku,ali u svojoj federalnoj jedinici imam dovoljno,je li Jugoslavija bila fašistička,..o čemu vi pričate,imala je federalni ustroj,ili kako mi kažemo entiteti,nazovi kako hoćeš,..imam jedan primjer iz Brajlovića restorana,kada sam naručio konobar kaže,ne brini znam ja šta tebi treba i donio mi nešto deseto,i poslije se čudi kad mu nisam platio,e tako i vi s nama želite,...nikada,..
Nevjerojatan clanak! Ovo nije prizemljeno kao "nonpaper" nego doslovno kao takav nonpaper hrvatske vlade prihvacen od EU!
U sve jednoj zapadnoj demokratskoj drzavi nebi mogao proci ovaj Apardhejt prijedlog. U svakoj drzavi vazi jedan covjek jedan glas, GRADJANSKA OPCIJA!. Po ovom predlogu Hrvatske ispada da jedna mala grupa odlucuje o vecinskom narodu. Ako se vec takav zakon pravi onda treba u zakonu da stoji da Bosnjacki narod ima tezinu odluke 52%, financije idu 52% Bosnjacima, Da takodje u manjem entitetu bude procentualno zastupljen broj Bosnjaka i da u manjem Entitetu Bosnjacki glasovi vise vrijede.
....sad moze jedan covek , jedan glas, ....a kada je to milosevic predlagao u jugoslaviji , onda je on bio diktator !?
veoma jednostavno ameri i eu oće da otcjepe teritorije koje kontrolira ruski energetski sektor, rusima ovo ne odgovara, pa oće preko povrata dejtonskih ovlasti rs-u i autonomije srbima na kim da primire vučića i dodika, tako da mogu da nastave uvaljujivati energente preko srpskih autonomija, pored bih i kim, hrvatskoj (ima poseban sporazum sa bih o energentima) i albaniji koja isto ima poseban sporazum sa kim o energentima,
hahaha... nije svejedno da li ruski gas na balkan dolazi preko njemačke, ukrajine ili turske, pogotovu ća su rusi uspili preko hrvatske ući na eu tržište... hahaha...
Ajde se odlucite ko je napisao to…svaki dan se pise neko drugi…sumnjam da i postoji nego se obilno pise o njemu da bi se skrenula paznja sa sveopsteg beznadja i rasula.
'Gospodo' Cvetkovićevci i Mačekovci, genocidaši i UZP-ovci, 'žao' mi je ali promjene granica u BiH nema niti će ih biti, okrenite se životu i radu a ne non-paperima jer Evropa ne želi još jednu Palestinu na svome tlu. Ne vrijedi vam čak više niti kmečati...
Prizemljena akcija kodnog naziva "Legitimna BiH" i vrsi se kontraofanziva akcija kodnog naziva "RBIH"
Rekoh ja odmah da su hrvati.Non papir podvalili slovencima.Ne podnose oni ni bosnje, ni srbe, ni slovence.Hinjare teske
Svi spominju Švicu pa prepišite Ustav ŠviceTamo žive tri naroda al nemaju plemenske poglavice tročlanu aždaju na čelu ,nemaju dom naroda da može sve zakočitiSvaki narod ima pravo na svoj jezik kulturu pismo upražnjavanje vjere a sve ostalo je stručnosti ekonomuja ...
Herceg-Bosno ❤ ponosno!! Uskoro neće više biti jedna duša a dva tila,, bit će jedno tijelo ! 🇭🇷
Promjeni dilera. Prljavi crack i horse su ti uništili UZP mozak
Tako ste govorili i za peljeski most, nista nije prizemljeno, inicijativa je dobra i pravedna i u interesu BiH, tko to ne vidi ne zeli dobro svima u BiH.
Možete guzice brisat tim nonpapirima. Ne jébe vam to niko 🤭