Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko bi reko? stite ratne zlocince a ne ove kokosare
J...će ga ekipa iz mokrog
Što nije promijenio zanimanje... Koji ćeš đavo biti policajac kad si p... U duši
A kako federalni MUP i isilu sklone sarajevseke službe do danas štite ubojice Joze Leutara.
Koliko mediji iz Federacije dobijaju novca da blate jadnu postenu srpku decu? Darko Elez je posteni biznismen kome je sve to nametnuto od strane Zikicine kriminalne organizacije koja hara Evropom, Juznom Amerikom i Australijom. Prema izvestajima razlicitih strucnjaka iz Evrope Bosna i Hercegovina zbog Federacije je treca po organizovanom kriminalu u Evropi.
bre deco mismo naj sigurnija zemlja u evropi
Jesmo naj sigurnija a nismo najsigurnija!
Najlakse danas bit kriminalac kad te drzava cuva i pazi na tebe. Pojavi se neko bolji od tebe, biras izmedju smrti i robije
Srbija je trenutno u situaciji Italije u vremenu Al kaponea ovo nemoze rijesiti CIA i KGB zajedno Vucic je voda svih mafija zavrsit ce na citulji ubrzo sudbina srb vladara
Al Capone je američki kriminalac, a Bih je po stanju kriminala isto kao Italija prije 40 godina kad je Koza Nostra vladala pravosuđem i kad su ubijani tužioci, a političari ucjenjivani i sarađivali s mafijom.
Srusuti sve mostove prema srbiji i zid postaviti
A tek kako mu je HDZ ministar granicna policija omogućavao da se šeta po BiH, to je tek duga priča
I onda kažu ugroženi su od Bošnjaka. A rade šta hoće, najvažnije što ne smije.
Puciveva garda ubice i kriminalci kakav je i on sam...
Kriminal