Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je, e mi se I za Rusijom I Srbijom. Kako kupiti ogrijev za grijanje, da mi djeca ne cvokocu pod dekom kad zahladni. Sta imam ja brinuti, kako, ili hoce li doci neko negdje
ogrijev za grijanje...otac te jbo treba ti javno objaviti ime i prezime da ljudi vide kakva krezava i nepismena stoka ovladala internetom. fuj
a ti si kao pametan i sta je covjek lose izjavio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lavrov će doći najvjerojatnije kroz gasovod preko Bugarske,stari smrad je to!
Zasto mu dajete prostora u novinama zlikovac Ruski
Srbija je prodala dušu vragu i sada joj dolazi naplate za taj čin!Rusi su vlasnici kompletnoga energetskoga sektora Srbije Ivo su duboko infiltrirani u srpsko drustvo! Dio srpskoga prosperiteta pripada Kinezima( veliki krediti ) infrastrukturni projekti dok ih na životu drži EU kapital sa raznim donacijama! Bit ce vrlo veseli u svakom slucaju! Nijeiskljuceno i ponavljanje slučaja Đinđić!
Samo da se ne daj Bože ne sudari sa kakvim jevelinom ili stingerom😆 kažu ima ih svuda po nebu.
Ima Mile Bosanac avion svakako mu služi da Gorica tviter ćerilica može malo u šoping po Evropi, pa neka jarana Lavrova voza po belom svetu..
gofno ide gofnetu...koga zaboli kako ce...
Nek sjedne na sarmatu pa nek doleti da denacificira srbiju
Nek sjedne na sarmatu pa nek doleti da denacificira srbiju
Vi ste sledeci. Ne brini za Srbiju.
Rusi zele da naprave problem Bosni preko Beograda .
Srbi su ruske kurwe
Smislice nesto vec preko 4000 ruskih obavjestajaca i agenata koji zive u srbiji kako ce ovaj leš doci, imaju vise nekretnina i veci vozni park od srpske bia i rade sta hoce, rovare kao i ovdje. Mislim da ce doletjeti tako sto ce jatov redovnu liniju, iskoristiti za dolazak, naravno kao carter dodatni taj dan, samo on i svita. Srbija se samo ukopava sve vise, okrece ledja zapadu. Ko normalan hoce ruski nacin zivota. Samo vizni rezim da se mogu drzati na oku.
hajmo sad braca srbi i braca rusi..pokazite vase bratstvo na djelu..
Evropo sankcije Srbiji i slijep covjek vidi da Srbija podrzava Rusiju a uzimaju pare od EU Zasto cemu je to Srbija zasluzila?
Neka. I treba vas izolovati od cijelog svijeta. Pa nek onaj neandertalac Vulin pravi sprski sve u Rusiji. Pas mater!
Teleportirace se u Smrdiju.
Ma i jednom i drugom od do...