Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je Srbija!
1.Kosovo oficijelno dobija vojsku(a već je ima)28.Novembra 2018.god. 2.Kosovo postaje član Interpola sredinom Novembra 2018.god. 3.Kosovo i Albanija od 1.Januara 2019.god.nemaju više granice između te dvije države.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Srbija, ovakva - pročetnička, zločinačka, agresivna, zaboravna, ali koja teži ka teritorijalnoj ekspanziji, je svakome neprijatelj !!
ponosim se sto je srbija progledala.sto je odbacila laznu komunisticku istoriju i sto smo broza i komuniste bacili na smetliste istorije.pa kad su i moje komsije uzicani koji su u 2ww vecinom bili komunisti bacili tita u neki depo a podigli spomenik velikoj srbiji.ponosan sto smo se vratili svojim istorijiskim,monarhistickim tradicijama.sto ne slavimo kao dan republike neki avnoj.sto ne slavimo bratoubistvo i teroristicki cin zikice jovanovica spanca nego zlocin zovemo zlocinom.
@svetovid898 Tvoje komšije užičani bili partizani koliko je trajala i republika ! Nakon toga, sva Srbija bila u chetnicima, do 44-te, odnosno oslobođenja Beograda, kad svi masovno prelaze u komuniste ! Imaš se čime i ponositi ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ajde Kadri ako si kadar da se poshibamo 1 na 1, bez Nato, pa da resimo te vekovne probleme !
@ovlaz Ne bojimo se Nato, vec smo ratovali sa njim, ali nismo bas ni glupi da opet krecemo na najmocniju silu sveta.
@banKulin345 Koje momke u patikama, dezertere iz JNA? Vi kao da zaboravljate da su i Bosnje cinile tu JNA. A da ne spominjem napad na tuzlansku kolonu, gde ste mucki ubijali te mladice u uniformama i to na prevaru, smradovi licemerni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveci neprijatelj Kosova je korupcija, kriminal i ogromna nezaposlenost mladih ljudi.