Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Staj e problem Jelko (Jelka) nemoj da se ljutis mozes ti sa svojim deckom ici na paradu u Ljubljani.
Ko ga ne primi u packash ne moRe u EU?
ja ne razumijem što ovi Jevropljani sad handre Srbe, pa zna se da su oni oduvijek bili najveći p.e.d.e.r.i u svakom pogledu...
Kakva crna kandidatura? Kakvo clanstvo? Goni se u 3 p.m i ti i ljudska prava! P.li ti m. Srbijancima, Bosancima pa i Hrvatima nedate penzije a ti pricas o ljudskim pravima, m.j.ku li ti tvoju pokvarenu.
GoWest ima dobru ideju!!! Pustimo da parada prodje, da vidimo koje sve tamo, a onda cemo ih loviti jednog po jednog . . . HEHEHEHHEEHEH SVAKA CAST NA IDEJI.
..mamu sam ti kreho...
Sad su mi tek jasni tvoji komentari
@GoWest I ti mislis da meni ili nekome smeta sto se ti ili neki tamo sopa u paksu. Pa brate dragi ako imas neke sklonosti prema necemu, zasto tjeras druge da te prihvataju ako misle da to nije dobro ili se ne dopada. Znaci, ako ja i meni slicni volimo da nosimo dugu kosu i slusamo metal, ja i moji istomisljenici trebaju da organizuju neke parade o opstem prihvatanju mene i meni slicnih. Ili mozda trebamo mi heteroseexualci da organizujemo paradu ispravnog sexxsualnog opredjeljenja koje ce dati buduca pokoljenja???
Moze li pitanje za g. Kacina: Sto se Crnoj Gori ne postavljaju uslovi da organizuju gej paradu? Zasto samo Srbiji?
Dobro je reko onaj u filmu GoWest. Ethničke grupe će se mrzit s vremena na vrijeme, ali pedere ce svi mrziti uvjek. Kad parada slobodno prođe cijelom BiH, prestaće i mržnja u zemlji. A šta fali mirno pogledat kako to izgleda i vijdet ko je to u paradi. Ne valja osuđivat nesto, a nisi ni vidio.
Evropa testira toleranciju ovim gay paradama. Al hajd ti to objasni nasem vehbiji.
Bravo EU! Glupe Balkance drukcije ne mozes ni nauciti kako da postuju druge, samo naprijed!
e moji balkanci na sta ste spali ccc da vam slovenci drze slovo o ljudskim pravima slovenci, koji su gori od austrijanaca, a austrijanci veze nemaju sta je to individualna sloboda
Pa zar predsjednik srbije boris tadic nije ljubavnik srbinu draganu covicu?
Sveti Sava sere! Hmmm, jesam li baš tako hteo reći?
Srbi su pe*de*rcici kad se tice hrabrosti a junaci kad se tice djece, zena, iznmeoglih, nenaoruzanih itd. Srbija je ksenofobija, nacisam, ekstremizam, fasizam, terorizam i primitizam.!!!!!!!! Srbija je drakula monstrum.
I treba da utjece, primitivnoj fasistickoj Srbiji i nije mjesto u EU. Prvo katarza, pa ljudska prava, pa priznanje Kosova, tek onda Evropa.