Traži vraćanje vakufske imovine
0
Jusufspahić: Muslimanima u Beogradu danas je mnogo bolje
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKLONI MI GA SAMO DA GA NE GLEDAM
Ako je muftija Jusufspahic bosnjacki izdajnik,onda su Divjak i Komsic Srpsko/Hrvatski izdajnici.
VRATI NAM SE BABO VRATI,ČEKAMO TE U BiH MUSLIMANI,SRBI I HRVATI
Sta si zapjenio neobrezani usraLi vlaSki psu! Sve srpsko pod noge!
A sta bi ti srbine da sa dinastijom Jusufspahic na politicki status Roma. I onda će se svi nama baviti kao ugroženom vrstom, smeta vam Zukorlic jer kaze istinu da onaj koji nema teritoriju pod nogama kao autohton narod, prijeti potpuni prestanak. Prema tome, braćo i sestre muslimani bilo gdje da bili nedajte svoje vjere, ne dajte svoje nacije, ne dajte svoga ponosa i nedajte svoje slobode
Isus je postio 40 dana, nit je jeo, niti vodu pio, niti sa zenama intimno ophodio... jedini pravi post i ciscenje organizma moguce je uz RÄMÄZÄN
Sta je obrezana bosanska stoko . Cim se javi neko ko ima imalo umjereniji stav ,govori jezikom razuma normalno odmah nije dobar ! Odgovara vam onaj sandzacki lopov i kriminalac Zukorlic ,sto otvoreno priziva probleme i radi na tome da se jaz izmedju Srba i muslimana jos vise produbljuje ! Eto vi znate kako je u Beogradu a niste makli iz tih 24 % rezervata nigdje ! Koja ste vi pogan , samo neka je frka tu ste svoji na svom ! Sta bi ste vi htjeli da u Beogradu po glavi muslimana ima po jedna dzamija ili sta ?
Vidi ovog blecka. Zapustio bradu, stavio ahmediju i on hodza. Svasta. A dzemat mu se sastoji od dva ceka: On i babo mu. Neuzubillah
Lose iskustvo u vreme okupacije osmanlija..kad su od srusenih crkava i manastira pravljene dzamije.. jednostavno islam je za nas simbol okupatora.
Jadan je položaj muslimana, kada imaju jedva nešto malo džamije u dvomilionskom Beogradu. Tu ni Tito nije mogao ništa učiniti da se napravi reprezentativni objekat ako ne radi naroda, a ono silnog broja arapskih i dr. ambasada gdje su muslimani većinsko stanovništvo, muslimanskih gostiju i turista koji dolaze u ovaj šovinistički grad itd. Ima li igdje u svijetu da muslimani u glavnom gradu neke države imaju lošiji objekat. Ovaj Srbin od muftije sljedbenik svog oca iz okoline Kalesije je posebna priča.
Ovaj može da govori samo u svoje ime i u ime vladike......
Fakultet za islamske nauke je odmogao u saudijskoj arabiji svim normalnim ljudima, zasto bi pomogao u Srbiji ili balkanu generalno?
Ljudi,ne vjerujte izjavama i tvrdnjama ovog poslušnika svih beogradskih vlasti,od Miloševića do Nikolića!On je zadovoljan položajem muslimana kad im se ne pale džamije.On(i njegov otac)su oličenje konstantne težnje vlasti u Beogradu da imaju\"svog hodžu\"na čelu Islamske zajednice,ali ih u tome sprječava prava i jedina legitimna IZ u Srbiji na čelu sa najboljim borcem za prava Bošnjaka i svih muslimana,muftijom Muamerom ef.Zukorlićem!
Dodikov,Kusturicin i Nikolićev jatak.Koga briga šta ovaj nevjernik i četnik priča.Nije svak prodao dušu,pa da mu je dobro u Srbiji kao ovaj Vakufski nazovi ga hodža.
ne laži
Ramazan je koristan za zdravlje, da je suprotno ne bi moja nana doživjela 91 godinu a posti od kako zna za sebe. Ako ti se ne sviđa muslimanski(medicinski) post, uvijek imaš ovaj kršćanski koji su kršćani sebi prilagodili pa kažu \"postimo a ne jedemo samo mrsnu hranu\", valjda time žele Boga prevariti. Post i zdravlje (prof. Dr. Ismet Gavrankapetanović) http://www.dzemat-oberhausen.de/index.php/teme/ramazan-i-post-sijam/360-post-i-zdravlje-prof-dr-ismet-gavrankapetanovi PS: posebno obrati pažnju na doktore koji su nevjernici i koji govore o postu(valjda je i njih sunce lupilo). Svako dobro...