Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sustini HR je pravovremeno otkrila onu prevaru zbog cega je i izasla iz arbitraze( sto bi i svaka druga drzava napravila), Slovenci uhvaceni s prstima u medu sad se drze ko pijan plota presude praveci se da se nista nije dogodilo...a EU se ne zeli stavit ni na jednu stranu da ne ispadne da nekog favorizira...tako da Slo moze vesla sisat jer nema nacina da HR dobrovoljno to provede, osim oruzjem, ali im je lovacko drustvo lose opremljeno pa ni to nije opcija...
@Decepticon89 Baš tako a mnogi glupani koji daju komentare to zaboravljaju... Uglavnom i da se zakuha, HR vojska ne smije pucati na SLO jer postoji opasnost da meci zalutaju u Austriju...
Kako frau Angela presudi tako će da bude! Ko joj može reći NE, Slovenci i Hrvati sigurno nemaju tu slobodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Rat nikada nije riješenje i to treba završiti dogovorom tako da obje strane budu zadovoljne. A ako su Slovenci odlučili da to riješe vojno onda se dolazi u dilemu da li će poslati 70 ili svih 150 vojnika? Mogu li svi stati na granicu ?
Lahko se ustalasa masa, naročito kada su u pitanju šoldi i ekonomski interesi, a to je ovdje slučaj. Predviđam da za slučaj i najmanjeg incidenta, biće crven Piranski zaljev. Sjetimo se samo 1991-e i tamanjenja mladića u JNA od strane Slovenačke paravojske, mogu oni dići 200 hiljada do zuba naooružanih Zmajčeka, i još pride zovnu braću Srbe koji jedva čekaju da se Hrvatima osvete, i Hrvati njima, i biće šouououou
@SvetiJuraj Lipo je to moj Juraga, ali štaš ako ti dođu srbočetnici kopnom, i napadnu Hrvatsku, što jedva čekaju, ha? Vjeruj, ni Slovenci nisu za bacanja, to je prgav i ponosan i discipliniran narod. A vi ga još zaboste 'u leđa' jedinim pravim saveznicima, Bošnjacima, šta ako se sada samo sklonimo da prođu?
Naravno da ih ne zanima. Pametni ljudi, ne trose vrijeme na gluposti.
Najbolje da se pobijete, pa da mi malo vama budemo UNPROFOR!!!
Kad smo kod Junkera: "Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker uputio je Pismo o namerama predsedniku Evropskog parlamenta i predsedavajućem Saveta EU o strategiji širenja EU u kojem je najavio da Komisija planira da do kraja naredne godine izradi Strategiju za uspešno pristupanje Srbije i Crne Gore EU sa perspektivom pristupanja 2025. godine"
Slovenci, samo javite eto mene kod dobrovoljno protiv korvata.Sta se korvati bune???trebaju dalmaciju Italiji da vratr i i da vrate dio koji pripada Madjarskoj..
A peljeski most😅😅😅😅😅😅😅
klix sve vise podsjeca na psihijatrisku ustanovu u kojoj je nestalo tableta za smirenje. bolesnici svakodnevno dolaze po dnevnu dozu otrova i mrznje, ustaju i lijezu usranih gaca od straha koji su sami iskonstruisali u svojim supljim glavama :-( neka vam je svima veliki manitou na pomoci!
Predosećam, biće rataaaa, predosećam biće rataaaaa, oooohjooooj, ooojoooooj Tamo gdje je sve počelo (Slovenija i Kosovo) treba i da se završi
Hrvati potcjenjuju Slovence vojno, a totalno ignorisu to da Slovenija cini mi se ili ga pusta u vodu ubrzo, ili je vec spustila vojni brod bolji nego bilo koji Hrvatska posjeduje.
@Stipina3 Esss, dodje do rata izmedju rodjene brace zbog medje, a kamoli izmedju dvije drzave sa vlastitim interesima. Pusti ti to.
@AdminDudlaDrinskom A mozda i odlazeca administracija, jer ipak, pita se u odlazecoj administraciji nesto i Melanija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahhhah... slovenci počeli zveckati oružjem hrvatskoj na jadranu. hrvatska preko 1000 otoka, slovenija niti jedan. hrvatska 28 ratnih brodova, slovenija 2 ruska od naplate klirinškog duga, kojim treba pola dana da se iskoprcaju iz slovenskog plitkog mora.
@xyzq ... lol. ima hrvatska toliko puno otoka da može poklanjati, a ne prodavati. velika je razlika od hvara, brača, korčule itd...., naspram nekog ne-naseljenog otoka bez struje i vode. hrvatska ima oko 1.200 otoka. da proda tih 200, opet ima 1000. :)))
Ovo samo rat moze rjesiti!
i onda će Slovenci poslati Bošnje koji bauštele da ih brane. Kako okreneš, Bošnjo će nahebat
@ASas Outdated podatak, u Sloveniji ima vise Vlaha nego Bosnji, ubrzano naseljavanje Slovenije sa Vlasima traje vec 20 godina. Nisu ni Slovenci pametni kao sto su nekad bili.
Dvije jadne zemlje koje pate od uzimanja teritorije su hrvatska i srbija. Sa njihovim kompleksom i zbog njihove nesposobnosti i primitivnosti moramo svi okolo ispaštati
To je ostavstina bivse Jugoslavije, ili ti ga komunisticke SHS, gdje su oni vladali i sve se oni pitali. Ljudi navikli da je sve po njihovom i kako oni kazu, ufurali se da su balkanske velesile. Naravno sto se vise leti, to prizemljenje bude zajebanije.
Ukratko, zaboli nas quuurac za balkanska sranja.
I ovo je dokaz da Balkan pocinje na prvom metru izlaska iz tunela Karavanke. Kakva srednja Europa i kojekakvi bakraci, Balkan.
@Roin Balkan pocinje u Becu.
Malo Hrvatima i ono Jadrana što imaju...
ispravan stav.... to u sustinu kazu i za peljeski most... pobogu sjedite i dogovarajte se.... jok nama samo daj da nam neko sa zapada presudi.... jer ako se dogovaramo, garant neko hoce nekog da prevari. da su hrvati dobili jednoglasnu podrsku za izgradnju peljeskog mosta iz BiH, otkazali bi je da vide sto to mi radimo, i gdje smo ih zakinuli...