Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka joj je vjecna slava i hvala sto je cuvala tita marsala
R.I.P.Ode Jovanka kod druga Tita,a mi ostajemo da zivimo u agoniji i da nam piju krv isti oni "zastitnici interesa naroda",koji su za vrijeme marsala zasluzeno robijali.Idi Jovanka u neki bolji svijet i pozdravi nam druga Tita,ali mu ne govori sta smo uradili od nekad najljepse zemlje na svijetu.
dođe mi da zaplačem koliko mi te žao što više nemaš partijskog džabaluka
tako je i red
402 Neke od firmi iz SFRJ koje su radilie i bile giganti sirom svijeta za vrijeme "Diktatorskog-Mraka":"Energoinvest","Rade Koncar","Sloboda","Gavrilovic","Rudi Cajevac",Agrokomerc","Zora"....,a gdje su sad te firme? Tko nam upali svijetlo da izidjemo iz "MRAKA" ruka mu se osusila?
E Šepo što si bio rahat bio si :)))))))
etot tito stos imo druge zene na nom svitu imos teskot se sade
10 godina od preseljenja prvog Predsjednika - 1 članak. Umre nikome bitna žena u dubokoj starosti - 16 članaka. JE LI VAM SAD JASNO ČIJI JE KLIX????
Pozdravi puno druga Tita.
evo jedan vic, zbog kojeg se 80 ih dobivalo 15 dana pritvora: munta tiito,a onom svijetu, merilin monro: - hajde ba, daj mi malo. ja sam s kenedijem raja, zajedno izlazili po las vegasu, fur'o sa elizabet tejlor, ričard barton mi u bijelu kuću dolazio... - de, bogati, odmakni! šta ti je?! nisam luda, da mi jovanka kolac u srce zabode... - hajde ba, šta ti fali? ako sam mrtav, nisam oženjen... :)
...gaetano...jesil' se to razvalio od smjeha ? :)
...gaetano...probaj zadržati makar privid nivoa komunikacije :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzemal Bijedic bijedno zavrsi karijeru jer je kresno Jovanku.
...gaetano...ipak ljudi imaju smisao za razlikovanje boljeg i goreg...
ne svi :)
...gaetano...prije bih rekao poštovaoci pristojne države, redovnih plata, penzija i svega ostalog za što je danas većina državljana ove države uskraćena...samo realno, bez predrasuda :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
past tense.......hajmo dalje.
Tako i treba, nakon svega sto je prosla, da joj se ispuni zadnja zelja.
Jadni Maršal. Nije je nikada gotivio, a sad ima da je trpi cijelu vječnost pored sebe.
hahhahaha
sreca pa duse nisu gdje je i mezarje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I na kraju priče, ipak je pobijedila. Zasluženo. Posvetila mu je čitav život i red je da njeno vječno prebivalište bude pored njega. ..Iskreno mi je drago i prvom prilikom ću ih obići, oboje..
Neka joj je vječni pokoj.
đe pjesmica sinovac? daj sklepaj nešto za titovu konkubinu