Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pita hrvat Boga kad ce hrvatska uc u EU kaze mu Bog za 50 g. place i kaze necu to dozivit pita srbin Boga kad ce srbija uci u EU kaze mu za 100 g place kaze necu to dozivit pita bosanac Boga kad ce bosna uc place Bog i kaze necu to dozivit
ante ako boga znas ostani u kresevu inace ce nas izbacit iz evropske unije!!!!!! pozdrav iz hrvatske!!!
http://s15.postimage.org/oelwa1qij/Over_The_Wall1.jpg
ovo ce ispasti k\'o u onom vicu:...taman kad bivse jugoslovenske zemlje udju u EU, svi ce ostali istupiti i uvesti vize za clanice EU :-) zelim im sve najbolje, ali da bogati i jaki zovu male i siromasne da im budu prijatelji i da dijele svoju moc i bogatstvo, to mi nije najjasnije...da ne bude skuplji izlaz, nego ulaz...
Dva velikosrbina na slici koji ce dokrajcit Hrvatsku.........zivi pa vidjeli, ova dvojica rade protiv Hrvatske za VELIKU SRBIJU! Pravi Hrvati, probudite se dok NIJE KASNO!!!!!! U BOSNI I HERCEGOVINI JE DRAGANC COVIC TAJ KOJI CE DOKRAJCIT HRVATE !
Svaka čast Hrvatskoj lagano kaska za Slovenijom
ante,pozdrav iz hrvatske!!! pa ti misli sta oces!!
Pod hitno podici veliki kameni zid i cvrsto ograditi granice Bosne od najezde hrvata koji ce ubrzo da bjeze iz Hrvatske u Bosnu, to na vrijeme treba sprijeciti. Sve to dobro obezbjediti visokim naponom. Svoja kucica svoja slobodica. Hrvati su glasali za eU zato sto ima U, idioti a nisu vidjeli i ono E. Slobodna, nezavisna, suverena, nedjeljiva, jedna i jedina Bosna i h.
koji crni referendum to ce se ponistiti nema nigdje da 25% odluci uime 75%
HRVATI CESTITAM VAM NA HARAKIRIJU. MISLIO SAM STVARNO DA U HRVATSKOJ ZIVI MALO PAMETNIJE PUCANSTVO DA VIDI STA SE DESAVA SA GRCKOM,MADARSKOM I SL. NEMOGU VJEROVATI DA STE TOLIKO PAGLU. ZAR JE MOGUCE DA SE NAZAVISNOST OVAKO LAKO GUBI. STO BI POKOJNI MLADEN DELIC REKAO :LJUDI MOJI DALIJE OVO MOGUCE...
Od 43,67 posto građana koliko se odazvalo na izbore, njih 66,25 je glasalo za. Sta to znaci? To znaci da od ukupnog broja glasacka sa pravom glasa u Hrvatskoj, odlukom njih cca 29% je odvelo Hrvasku na Titanik. Dok prestalih 71% nije glasalo ili nije izaslo na izbore. Hrvatska \"sretno\"!!!!
govno jedno
JESTE NAIVNI .. VISE OD POLA ZEMALJA EU-A HOCE DA SE OTKACE OD EU, A VI ULAZITE. ZAPADA NAM JE RASTURIO JUGU PA NAM SADA UZIMAJU I ONO MALO STO NAM JE OSTALO. NJEMCI SU VAM POKUPOVALI CJELO BANKARSTVO, TELOKOMUNIKACIJE I SVE HOTELE NA MORU.
Ja sam državljanin Europske unije i vi možete lagano da mi ga.............
Spremte se,spremte Rvati... Za stezanje kaisa i grcka iskustva!
Periguz zna se gdje je lova, na kamenjaru, Srednjoj bosni, ako imaš problema sa vizom možeš kod mene biti odlično plačen kmet.
E jadni mi, EU se raspada pa zato nas i primaju. Bice pocasceni oni koji izadju ili koji nikad nisu mi usli!