Historijski dan za susjede
0
Josipović: S Hrvatskom je i Evropa bogatija
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I cifuti dobise jos jednog vola.
Bogatija za fantasticnih MINUS 40 Milijardi Eura...ko je ovdje normalan a ko mahnit.....ha ha ha... glazbenik je strasan ....zaista .....ha ha ha...
CESTITAM od srca HRVATSKOJ , dokaz da STE SPOSOBNI I UJEDINJENI POLITICARI...!!! HRVATSKA TREBA POMOCI BOSNU I HERCEGOVINU...!!! JER KAD JE BIH-A JAKA TAD CE I HRVATSKA BITI JOS JACA...!!! HRVATSKA I BIH-a IMAJU ZAJEDNICKOG VJECNOG NEPRIJATELJA A TO JE SERBIJA-VAMPIR-BARBARIJE-PRIMITIZAMA-AGRESORA I ZLOCINCA PROGLASENIM NAJGORIM ZLOCINIMA PROTIV COVJECANSTVA...!!! PAMET U GLAVU I HRVATSKA IMA MOGUCNOST POKAZATI DA JE PRIJATELJ BIH-e KO DRUGO I NJEN PARTNER U REGIJI...!!! DONT FORGET VUKOVAR & SREBRENICA...!!!