Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj, glupane ne možeš počiniti etničko čišćenje na području koje ne držiš pod kontrolom. kad je hv ušla u tzv. sao krajinu, ona je već bila očišćena, što znači da hv nije počinila ethnic cleansing.
BOG CE VAS KAZNITI, SAMO POLAKO.. BOZJA PRAVDA NIKOG NIJE ZAOBISLA.. HRVATI NADAJTE SE NAJGOREM!
Josipovicu ne dipr, da ste htjeli istraziti ko je odgovoran za etnicko ciscenje srba iz krajine, vec bi to uradili. Odgovoran je franjo tudjman i njegovi doglavnici, eto ko. E sad, tudjman i susak su otegnuli papke, zato vi niti cete sta istrazivati nit cete traziti zlocince medju sobom. Dakle, svi ste na neki nacin onda saucesnici u etnickom ciscenju. Nisam srbin, nego bas hrvat, ali sam za pravdu na svim stranama.
SJETITE SE SRBI AVDAGE HASICA!
Vec vidjeno