Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"fer suđenje" a ubistvo je bilo ''fer''
na vjesala ubicu
naravno :)
to hapsi govna je.bo majku svoju.
udba ti je sudba
...jedinstven slučaj da nezavisna država izruči sopstvenog bezbjednjaka drugoj državi...u cia-i, bnd-u, mossadu, etc crkavaju od smijeha...
nek odgovara-ako noje kriv, nece ni biti u zarvoru..... i naravno obratno.....
Sramota. još jedan dokaz da su razbili Yugoslaviju da bi napravili male, jadne , poslušne državice koje su tu samo da popune mjesto a niko ih ništa nikada neće pitati. jel može neko da mi objasni zašto sve naše smiješne državice moraju u Brisel kada hoće da usvije budžet, j e b e n e kolonije.
Vala ni sekunde ne sumnjah, da će ga izručiti... mogu se koprcati koliko hoće, ali kad švabo nešto kaže, tako mora biti.. Nisu primljeni u EU da ne slušaju.. naprotiv..
...hrvatska radi, brisel se gradi :)))
"B" ovako, "B" onako.. :)
Dođi Josipe porokaj par ovih ljepotana, tako ti UDBE!