Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NI JEDNI NI DRUGI NEMAJU AMA BAS NIKAVE VEZE SA STAROM MAKEDONIJOM, PRVI SU AZIJATSKOG-ARABSKOG PRIJEKLA(DANASNJI GRCI) A DRUGI SU PRAVOSLAVNI LAVENI. TO JE RAZLOG DA SE ONI NE DOGOVARAJU, KO VELI KAD VEC PRISVAJAMO TUDJE ONDA CEMO SE TAKMICITI KO VISE MOZE IZDRZATI.
Svaka vam cast druze Stari!
I vi ste pred raspadom gospoine Drucas. Da nebi kredita od Njemacke i EU danas bi kod vas gorilo gore nego u bivsoj Yugi ranih devedesetih.! Normalno bi ste vi sada trebali platiti Makedoniji svu ostetu i vratiti teritoriju koju ste makedoncima silom oteli.