Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao da Srbi vec nisu otvorili i uzeli sto im treba od vaznih povijesnih dokumenata, zlata itd. predstava za javnost, nista vise
Nije on koristio toalet papir. Njemu su lizali guzicu današnji visokopozicionirani političari.
Mene više zanima šta će se tamo naći.
Svaka cast predsedniku Nikolicu.
Za vreme Tita ziveli smo fenomenalno. Tako cemo i za mandata Nikolica.
Srbi nisu nista otvarali. Sve je pohranjeno u sefu. Svaka cast Nikolicu.
Posle Tita - novi Tita - Toma.
Da li je moguce da od 1980. godine nijedan predsednik nije imao hrabrosti da da nalog da se otvori Titov sef? Neshvatljivo. Svaka cast gospodinu Nikolicu.
A, unutra prava biographija !
Sve pohvale predsedniku Nikolicu !
Zalagao se za mir i jednakost i ..............
Bice poznat cim muzej posalje podatke o dragocenostima i spisak svega sto se tamo nalazi.
Nikolic dozvolio da se otvori Titov trezor.
Znaci ipak ce napokon biti otvoren Titov trezor.
Dok je bio Tito on se za sve pito nema Josip Broza cjeli svijet nas voza
hajmo ba naprijed pusti proslost, hajmo se snaci za buducnost, mi se dur vrtimo u krug kao pr*dez u ga*ce, vjeruj mi lakse je se boriti p*us*kom nego u demokracij mozgom ali se ne treba predati.
toga ima mnogo ali helem nejse idemo dalje to sto je bilo necemo zaboraviti ali idemo naprijed, a ti i tebi slicni dur placete za t*i*tom i sto je bilo,