Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska organizacija ko u Rusa... raspad sistema...
Dok vide hoce li ko proklizati na visom nivoima. Logocno.
Beograd Novi Sad 150 km,h Pirot 10km,h.Napravili 30 km brze pruge a ovamo sve truhlo
A Shizoje se fotka u nekim super de luxe vagonima, mashe stablima i banderama, a ovamo prizori iz neopisive bijede. Salje 5.000 olovnih vojnika da "brane Srbe" na Kosovu,a zapravo prikriva ovaj jad, bijedu i nesposobnost. Imas 5.000 "specijalaca", a kamo ti 50 abehajaca da saniraju teren, podijele ljudima upustva... Sami se snalaze i dovijaju, a nijedan dresirani medij u Srbiji ni "a" o ovome
...objavili samo jutros clanak o zeljeznickim nesrecama u svijetu, kao, sranja se desavaju, i aj zdra'o, sretan vam rad. Retard kojega moze podrzati samo drugi shizoidni retard.
Istruhli pragovi,voz ide 10 km/je,srbija pod vlašću pićkoustog.Malo ušminkaju.
Napredna srbija. Tako vam je kad pljackate.
120.t je teška ova Diesel Lokomotiva.
ekonomski tigar evrope ima truhle sine
hahahahahahahahahahahahahah truhle šine hahahahahahahaha ili pak pragove hahahahah.
Jarane, ti si bolestan. Ekoloska katastrofa, mrtvi ljudi, steta nesaglediva i tebi smiješno. Smiješno što nečije dijete neće dočekati oca da dođe s posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbistakistan