Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurija se u grobu prevrce
Pa vi opet kazete da su mjesoviti brakovi "spas za BiH". Od Sene, kcerke Nurije i Devleta, nastade Vuk, srpski vojvoda.
Neverovatno koliko vam je jak taj kompleks identiteta,toliko je izrazen da cete se samounistiti.Mars naDrinu je pobednicki mars iz I Svetskog rata, kada su Srbi gonili austrougarskog okupatora iz Kraljevine Srbije,dakle to nikako ne moze imati fasisticki predznak.Zapitajte sebe same na cijoj ste strani vi ratovali, a na kojoj mi.Raspitajte se ko je u tom ratu ko je oslobodio Sarajevo, granica je bila u Koruskoj..Znam da zbog toga niste najsrecniji, ali sta cu vam ja.Mars na Drinu, kao i ostale srpske pesme i marsevi, pevace se i dalje sa ponosom! Kad govorite o genocidu,a navodite desetak najmanje pocinjenih nad vama (?!?),da li se secate s kim ste drugovali u II Sv. ratu??Osecate li se i malo odgovornima za Jasenovac,Jadovno,Prebilovce,Kozaru,Handzar diviziju,Crnu legiju..??Lesevi se broje u stotinama hiljada. E,to ima fasisticki predznak! E,moje Bosnje...ne postaje se narod za dvadesetak godina! Ucite vi jos malo,od Vuka Jeremica mozete mnogo da naucite!
Ispravka, Jeremic nije primio nagradu umjesto Nurije i Devlete Pozderac jer sam ja licno prisustvovao na dodjeli te nagrade i nagradu je primila Sabaheta Pozderac, nasljednik familije Pozderac, Neznam cemu i zasto pisete nekorektno o covjeku i pisete lazni naslov. jer nemam nista da Vam lazem nti bilo kakvog razloga za to ako zelite dostaviti cu Vam fotografije orginal. Izet.
"Nije pitanje da li se Vi, mali nadobudni čoveče, ponosite vašim precima - pitanje je da li bi se oni ponosili Vama?"
BEZ DEMAGOGIJE MOLIM TE.OVDE SE PRICA O JEREMICU KAO PRIMAOCU U NJIHOVO IME.S OBZIROM NA NJEGOV STAV ,LIK I DIJELO SVE JE VISE ZAOSNO NEGO SMIJESNO.ON KAO POTOMAK NEMA APOLUTNO NIKAKVE VEZE SA ANTIFAZIZMOM A NI ZEMLJA KOJA DODJELJUJE MEDALJU.
divan soj.posebno se istakao u masakriranju balkana u periodu 91-99. soj koji bi u najmanju ruku trebao zabiti glavu u pjesak od sramote. sto je tebi realno nekome nije i tako je to na balkanu
pa zar niko od pozderaca iz bih nije mogao primiti to priznanje u bih nego je to moralo da bude u srbiji. pa oni su spasavali jevreje u bih a ne u srbiji. i tu lopovluk
pusti snovi drugar.ekonomska unija ok i saradnja to stoji ali nesto vise su pusti snovi
je odabran za buducegprvog covjeka takozvane jugosfere pod pokroviteljstvom amerikanaca u jugosferu ce ulaziti bih sa reformisanom federacijom i republikom srpskom,srbija vojvodina crna gora makedonija kosovo i albanija jugosfera ce biti posebna regija u eu preko koje ce amerikanci u svakom trenutku moci zaustaviti njemacki drang nach osten
Baba Sadeta-Pozderac,Buljubasic je vrlo ponosna na svoje roditelje Nuriju i Selvetu,a jos ponosnija na svog unuka Vuka Jeremica. Ponosna je baba Sadeta sto joj unuk Vuk pripada odabranom narodu Srbima,a jos je ponosnjia sto su se njeni korjeni Pozderaca vratili tamo gdje su i prvo nikli u Srpskom soju.
Jagomir je mala maca za pacijente na ovom forumu. Smeta vam što su ljudi bili normalni a ne zatrovani vjerom, nacijom i torovima. Nagrada je uručena za iskazanu humanost i požrtvovanje u vrijeme ludila i jada.Ne Jeremiću kao zaslužnom nego kao živom potomku.Pa jel vam to sad ne valja ni Nurija???
Kad bi Pozderci znali kakav im je unuk a posebno u sajkaci(cetnickoj kapi) u grobu bi se prevrtali.
postovaocu ti si ispljuvak kao i stovani gospodin
STOVANI GOSPODINE,POD HITNO DODJITE U BOSNU I HERCEGOVINU DA MALO PODUCITE OVE NASE OSTRASCENE NACIONALISTE STO JE TO KOSMOPOLITA,COVJEKOLJUBAC I ERUDITA. VASI PRETCI BI SE PONOSILI SA VAMA. ZATO SAMO NAPRIJED ZA KOSOVO I METOHIJU I NARAVNO ZA BOSNU I HERCEGOVINU. VOLE VAS HERCEGOVKE I HERCEGOVCI. DODJITE NAM U DRINOVCE. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Od cifutskih fasista poklon vlaskim fasistima i barabama!
ovaj nije p od pozderaca ovo je obican ispljuvak jeremica.