Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ispadne kad se Balijka uda za Vlaha. Ljudi su davno (dobro) rekli, "nema Vlaha dok ga muslimanka ne rodi". Pozderci se u mezaru okreću.
MARSH SA DRINE!!!!
Svabe izvozile folksvagen u ameriku 1953
Vuk "praseće pečenje" ima još tri dana do isteka roka da vrati mandat DS..toliko o političkoj "veličini" oportunističkog Tadića najoportuniste....
P o p u s i o si ga ti c e t n i c i n o. Obruko si i sebe, i srbiju i tvoju u s r a n u himnu.
Da imas mrvicu ljudskosti i vjere u boga s m r a d u jedan, sam bi se zalozio da se takvo zlodjelo zvano rs ukine. Ali ti si isti zlikovac kao tvoja braca c e t n i c i
Zašto bi "Marš na Drinu" nekome smetao? Ali smeta očigledno. Nećemo previše brinuti zbog toga.
Nesto najljepse sto se ljudskom bicu moze desiti to dobitak djeteta, pitam se kako jedan roditelj tom malom njeznom bicu moze dati ime opake zvijeri, neznam ali meni je to nepojmivo.
Jasmina, ne pričaj gluposti, ja sam iz Kraljeva i to što pričaš nema nikakve veze sa životom. Isto tako i Kraljevčani pričaju da ne mogu da dođu do posla zbog doseljenika sa Kosova. Ako neko i dođe do zaposlenja, taj je ili platio ili je član neke stranke, bez obzira iz kog naroda dolazio. Pusti te priče rekla kazala, jer time samo nepotrebno potpiruješ mržnju.
Mars na Drinu je pesma koju sa ponosom slusa ceo civilizovan svet.
Samo najbolji idu napred i ne osvrcu se na glupe komentare, Vuce.
Jeremic je najobrazovaniji politicar u UN. Zavrsio je najugledniji univerzitet na svetu, koji ni Obama nije zavrsio.
Bravo Vuce, vratio si se svojim korenima.
možete vi spjevati milione marševa ali preko drine necete nikad vladati, dok je Bošnjaka bit će i Bosne, a ova smdska tvorevina i to će nestati aBd ona je stvorena samo da bi se bojedinci od smrda obogatili jer su pristali na svjetski plan da unište Jugosaviju i dans su bogataši a srbski narod nej najsiromašniji na Balkanu a i neka je kad su glupi i povodljivi za lažnom i izmišljenom historijom koja im je plasirana da bi im se desilo ono što im se danas dešava a too je da ima je srbija sve manja i slabija i da im se brojčano stanje smanjuje a i treba tako da bude kad su genocidni narod ne svi ali večina sigurni jesu...
Hasan 31.01.2013. u 21:07 Valjda je zato Atif Dudakovic u zatvoru? 0 1 Jasmina 31.01.2013. u 21:07 Eto ,zbog vas dvoje svi drugi su diskrimisani! I kakva je veza izmedju vaseg pisanja i velelepnog koncerta u UN ?
Dudakovic je sam rekao da ce otici odmah ako ga traze. A sto ga nisu trazili nije do nas.
Ponavljam da poznajem dosta Bosnjaka iz Sandzaka. Ima onih u Novom Pazaru koji godinama cekaju na birou, ne mogu doci do posla zbog Srba iz Kraljeva i Raske koji dobijaju najmanje 50% poslova u svim javnim institucijama, i to u gradu u kojem Bosnjaci cine 90% stanovnistva. Toliko o tome kako nema diskriminacije.