Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
95% koji komentarišu na klixu su balavci koji bi ratovali,zato molio bih da nas postedite prica o ratovanju pogotovo kad tipkate iz dijaspore jer uvodite nemir iz svojih udobnih fotelja.
jeremicu imasli mamu sa sa njom seigraj a bosnu ostavi na miru
U narodu kazu"Pametniji si kada cutis'' !
MOJ VUČE, TO JE ŽUPLJA ZA NEPISMEN NAROD. FALA BOGU NA BALKANU IMAMO NEPISMENIH, BRUKA JEDNA KOLIKO. STOLICA NIJE VAŠA I DA STE SE PITALI NI BIH NE BI IMALA ČLANSTVO ZATO POKLOPI SE UŠIMA I SKRATITE AGONIJU IDITE NA KOSOVO I KONSTATUJTE DA JE TO ONO SAMOSTALNO ŠTO UISTINU I JESTE I NA KONTO TOGA POMOZITE DA SE POŠTUJU PRAVA SVIH PA I SRBA.
Grebo li te tvoj Pozderac....
ČITAJUĆI KOMENTARE, OVDE NEKO ZASLUŽUJE ČETRI NOGE, UMESTO DVE
Velika Albanija is coming serbians bitchess
Ubrzo priznanje Kosova a Ruje napolje sa Balkana.
Uđite u svijet kripto valuta :) https://getcryptotab.com/548190
Pa dokle će Bosna više biti talac i moneta za potkusurivanje u svim nesuglasicama na Balkanu. To što je ovaj izjavio samo znači novi rat i nove žrtve u Bosni, pa gospodo Srbi, Hrvati i Bošnjaci u BiH gledajte da i dalje ginete za tuđe interese, nemojte slučajno da se jednom u životu zajebete i radite u svoju korist.
No comment.
Priznanje kosova od strane srbije albancima nije potrebno, srbima jeste... nema priznanja, nema pomija
Što se pozdercov unuk sekira za Krmsku.
"precjenik" vlaške časti poziva na mobilizaciju pravoslavni majmuna da priznaju kosovo
Vuk je obrazovan i sposoban politicar koji je radio dobrih stvari u UN-u dok je bio srpski predstavnik.
Jeremija i un ... batler klasicni ....☝️