Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrdis ti Sejo ,i takvi koji misle kao ti,nikad od tebe covjeka...Po tvojim komentarima vidi se sta si i ko si,i lijepo je to ime Sejo promijeniti u Srbo!a Albancima cestitam sto su dobili svoju zemlju,dok se mi jos uvijek borimo z aovo malo sto nam je ostalo jer imamo takve kao sto je Sejo nas!
Ok je istražiti ovo sa trgovinom organima ako ima neke veze sa UCK, ali često se pitam kada li će počet istraživat pokolje nad nesrbima u tom regionu. Pogledajte samo ovaj link: http://www.ess.uwe.ac.uk/kosovo/Kosovo-Photographs.htm
siptari smrde na kilometre, mars za Indiju odakle potjecu