Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budjenje nacionalsocijalista!
Pa čekaj malo vi non stop govorite protiv migranata... a oni ne smiju je li?
@MusstafaGaraggic Ovi se ne zaustavljaju samop na migrantima, primjer je Orban koji cisti sve sto ima veze sa liberalizmom i ljudskim pravima.
"televizijski kanal Nova24.tv, u vlasništvu članova SDS-a " Janšina LAŽNA VIJEST 100%.Hoće da poruči Slovencima da ga Trump podržava i da ga puste da formira Vladu.Od kad je već Orban izabran?Baš se sad sjetio da čestita i podrži sastanak.
Da bi ostali van zakonske odgovornosti, Covic i Dodik su blokirali put u EU integracije zato ce Evropa sad nagurati sve migrante ovamo.
Oko Merkel se steze krug.
Poslije Trump-a, Mike Tyson predsjednik!
da mene nazove, odma bi mi tespih iz ruke ispao
garant ga nazvao da mu cestita bajram
Sve je moguce da ce amerika zakuhati u evropi civilni rat. mnoge male zemlje to cekaju da se odcjepe od postojecih drzava.
Orbane nisi mu se trebo javit'. trump samo hoće da ti navali emigrante na vrat.
jansa je siptar....treba ga vratiti na kosovo jer on nije slovenac....
Hmmm. Prodali se Madjari po ko zna koji put u historiji, sto znaci po svim gledistima da bi moglo biti svasta u svijetu.... Svijet je postao jedna tempirana bomba i ceka se samo gdje ce da pukne, a znamo po historiji da uvijek puca po nasim ledjima...
Joj Boze sta ce biti sa nama Bosnjacima u Evropi, ima nas saka jada